Sayfa 898/1002 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

İphone 13 pro max resmî Türkiye fiyatları

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Zorunlu Karşılıklar Hakkında Tebliğ (Sayı: 2013/15)’in 6 ncı maddesinin ikinci fıkrasında yapılan değişikliklere göre mevduat ve katılım fonlarının (yurt dışı bankalar mevduat/katılım fonu ve kıymetli maden depo hesapları hariç) vadesiz, ihbarlı, 1 aya kadar, 3 aya kadar, 6 aya kadar ve 1 yıla kadar vadeli hesapları için zorunlu karşılık oranı yüzde 21'den yüzde 23'e, 1 yıl ve 1 yıldan uzun vade için oranı yüzde 15'ten yüzde 17'ye
    yükseltti.

Kıymetli maden depolarından vadesiz, ihbarlı, 1 aya kadar, 3 aya kadar, 6 aya kadar ve 1 yıla kadar vadeli hesapları için zorunlu karşılık oranı yüzde 22'den yüzde 24'e, 1 yıl ve 1 yıldan uzun vade için oranı yüzde 18'den yüzde 20'ye yükseltti.

Müstakrizlerin fonları için zorunlu karşılık oranı yüzde yüzde 21'den yüzde 23'e çıkarıldı.

Diğer yükümlülükler (yurt dışı bankalar mevduat/katılım fonu dahil) 1 yıla kadar (1 yıl dahil) vadeli hesaplar için zorunlu karşılık oranı yüzde 21, 2 yıla kadar (2 yıl dahil) hesaplar için yüzde 16, 3 yıla kadar (3 yıl dahil) hesaplar için yüzde 11, 2 yıla kadar (5 yıl dahil) hesaplar için yüzde 7, 5 yıldan uzun hesaplar için yüzde 5 olarak korundu.

Zorunlu karşılık oranlarında yapılan değişiklikler 17 Eylül'de yürürlüğe girecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Nankörler sizi ne demek istediğinizi anlıyorum.

16 kat asgari ücreti arttırdık.

Dizinize gözünüze dursun.Haram zıkkım olsun.Vermeyecen böylelerine maaş.

Yumurta kaç artmış.

Çeyrek altın ne kadar artmış?

Benzin yada Elektrik ne kadar artmış?

2002 den bu yada emlak vergileri ne kadar artmış?Kiralar ne kadar artmış?

Peynir ve süt ne kadar armış?

VB.

Katlamalar enflasyon ve kamunun harcamaları kaynaklı.

Bunlar uydurma enflasyon ile birlikte ücretler (Memur,İşçi,Emekli maaşları) çok daha düşük kaldı.

Yalan enflasyon yaşıyoruz.

Yalanların hakimiyeti yönetimizde.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 898/1002 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz