Sayfa 334/699 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Gecenki en düşük rakam 18.80 lerdi sanırım nereye düşeceğinden ziyade bu senet yılda iki kez hareket eder Ekim Kasım nisan mayıs dönemi bunuda defalarca yazdım kalan aylarda yatayda kalir
    yorumsuz...Ekime Kasım-Nisan Mayıs

2. ALGYOOOO da alımlar birkaç gündür başladı görünüyor,zaten uzun zamandır hareket yoktu,bence alım zamanı, asla yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Offff offff ayıp olan ne ki ben benden çok kizacaksiniz dedim ve bununla ilgili mesaj gördüm ve yazdım buda bir öngörü ve haklı çıktım yani napim şimdi geyik için tüm bildiklerimi yazdım kisada takip edeceğiniz tek rakam 21,50 üstü boga altında ayı oğlu ayı olur ben daha önceki söylemlerimi yenileyelim Ayhan yavrucu gitmeden Maslak imar sorunu çözülmeden endeksle gider gelir DUYDUNUZMUUUUUUUUUU
    21.50 üstünde boğa, altında ayı kritik rakam 21.50 dün aceba mı dedim bugün anlamsız bir şekilde bastılar.

4. ne boga ,ayısı kardeş bu borsa o kadar basitmi.. cizgileri cizelim adamda ona göre hareket etsin ondan sonra tutturdum. kim alıp götürecek . götürdü diyelim kim kazanacak kaybeden kim olacak..herkesmi kazanacak.. bence bırakın kendi haline alan alsın veren versin . avantaj gören alır görmeyen almaz..piyasa öyle bir piyasaki herkes ve grafik çizmiş al verdi demiş bundan daha iyi tuzakmı var, yem olmayınki gerçekten alım yeriyse fiyat yürüsün..piyasadaki gidoşlar grafik çiziyor yem atıyor milletin parasına çöküyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    ne boga ,ayısı kardeş bu borsa o kadar basitmi.. cizgileri cizelim adamda ona göre hareket etsin ondan sonra tutturdum. kim alıp götürecek . götürdü diyelim kim kazanacak kaybeden kim olacak..herkesmi kazanacak.. bence bırakın kendi haline alan alsın veren versin . avantaj gören alır görmeyen almaz..piyasa öyle bir piyasaki herkes ve grafik çizmiş al verdi demiş bundan daha iyi tuzakmı var, yem olmayınki gerçekten alım yeriyse fiyat yürüsün..piyasadaki gidoşlar grafik çiziyor yem atıyor milletin parasına çöküyorlar.
    ben tecrübeme inanır ve güvenirim herkes bildiğini yapsın elbet ama 21.50 üstü kapanış yapsın bak ne oluyor

6. derdinuz illa milleti gazami getirmek..ders almaya hiçmi niyetiniz yok...birak ister ciksin ister insin kagidi sık biğaz yapmak zorundamısınız. alan adam varsa niye o rakamı geçirsin, oturduğu yerde niye parasını millete dağıtsın.. indi bindileri terkettirmeden adam niye çeksin yukarı kerizmi.

7. Evet 21.50 üzeri boğa dedik görelim ne oluyor

8.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Evet 21.50 üzeri boğa dedik görelim ne oluyor
    acaba..diyorum..1ekim yaklaşıyor,birinden kurtulacagız diye hisse kendi kendi.ne kutlama mı yapıyor...

Sayfa 334/699 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •