Bence son silkelemeler bunlar
Seve seve olmazsa si.... Siiiii. Gidecek başka yolu yookk
Yatırım tavsiyesi değildir, şahsi görüşümdür
Bence son silkelemeler bunlar
Seve seve olmazsa si.... Siiiii. Gidecek başka yolu yookk
Yatırım tavsiyesi değildir, şahsi görüşümdür
Yasar usta nin repligiyle beklemeye devam bakalim" bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herseyin var. binlerce kişi calışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak?...."
Şaka bir yana bezdirdi namissiz, sagim solum bntas aliyor hala, nasil gidecek diye dusunmeden edemiyorum 4-5 arasi yarısi dökülür gerçi ama tahtacida cimri sanırım yukaridan dokmek istemiyor. Sosyal medyada bu kadar adi gecen ama bu kadar sessiz bir topikte gormedim. Sonumuz ne olcak du bakalim. tatilde bitti olursa ekime olmazsa kasima diyor terki diyar eyliyorum...
İyi bastılar.. Ortalamadan uzaklaştı. Tekrar değmesi lazım ortalamaya
Desteğe değdi.
Kanal?
Sevdamız devam
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Bir başka açıdan.....
( Aslında hepsinin çıkışı aynı yer de.... Havalı olsun diye bir de farklı bakmışlar herhalde)
Çanak beklentimizin sebebi...
Yaptıkları ( Kırmızı olan ) Yapacaklarının ( Yeşil ) işaretidir umuduyla bekliyoruz..
Yalnız sanki 2022 şubat filan çıkıyor gibiNe kadar var ki şurda... Erken de kabul... ( Olağan üstü bir durum olursa genel anlamda.... çöp tabii)
Fibolar mı ? onu da tahtayı yapan hesaplasın. Ben amatörüm. O kadar derin bilmiyorum...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Sosyal medya indikatörü çalışacak mi? Stop olan ve sovenler baya fazla dönüş yakin mi bakalım..
Satan var alan da vardır
Madem inanıyorum
Geçen gün almıştım.
Bugün de aldım
Aşağı gelirse biraz daha alırım.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri