Sayfa 66/81 İlkİlk ... 1656646566676876 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 521 - 528 arası.

Konu: XU030_endeksi

1. Sn.karar-anı merhaba.Espirili yazılarınıza bakınca söylediğinizin aksine kararmadığınızı belirtmek isterim.Borsa dışında başka işlerinizin olduğunu bu yüzden borsaya biraz mesafeli biraz nüktedan yaklaştığınızı düşünüyorum.Diyorum ama genede ben ara sıra yazdığınız yazıları kaçırmıyorum.Kolaylıklar diliyorum.Selamlar.

Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Sn.karar-anı merhaba.Espirili yazılarınıza bakınca söylediğinizin aksine kararmadığınızı belirtmek isterim.Borsa dışında başka işlerinizin olduğunu bu yüzden borsaya biraz mesafeli biraz nüktedan yaklaştığınızı düşünüyorum.Diyorum ama genede ben ara sıra yazdığınız yazıları kaçırmıyorum.Kolaylıklar diliyorum.Selamlar.
    ya ne yapayım biraz ucundan dokundurayımda belki oltaya biri düşerde biriki çırpıştırırız birbirimizi diyorumda nerdee öyle değilmi ama, böyle platformlar ya övünmek için, yada kavga etmek için var. ben başka bişey görmüyorum. yok baya karardım. baksanıza 20 gündür satış hayali kuruyorum. hayır başka işim yokta genel olarak düşüncemi yazdıktan sonra üzerine daha yazmanın doğru olmadığı için çok yazmıyorum.

bunu dinledikce çocukluğum aklıma geliyor. tabii bu şişli de doğanlar için, kadıköy de doğanlar için bişey ifade etmeyebilir. ama gel bide bozkırlarda doğanlara sor
    https://www.youtube.com/watch?v=XvkRKEM3pdA

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    xu030__ satışlar henüz sonlanmadı düşüncemi korumama rağmen, bugün piyasaya baktığımda ne yukarı sert yükselişler olur, nede aşağı sert satışlar olur diye öngörüyorum. bol şanslar
    benim asansör anasını satayım bir yere kadar getiriyor, ondan sonra ya bozuluyor, yada tekleme yapıyor. dünde aynısı oldu. saat ikiye kadar yukara aşağı yağ gibi işlerken, birden halat koptu

xu030__ halatın yine kopacağını ima etmiştim ama neyse.. biraz cimrilik olduğu için, yavan idare edin diye üzerine bal dökmüyorum bol şanslar

xu030__ yaklaşık yirmi gün önce 5 bin puan daha satarlar öngörüm, fazlası ile gerçekleşerek benimde yola uzun farları yakarak değilde, el ile gelen düğün bayram mantığı ile artık al sat yaparak devam etmeme neden olduğu için yeter artık dürbün le uzakları dikizlemek dedim. tabii bu öngörünün nedeni, neye göre dendildiği bilinmediği için çokta fazla önemsenmedi. haklısınız.. aynı şekilde banada söylenmiş olsaydı, suya sabuna dokunmadan bende sonucunu görmeyi tercih ederdim. hadi bol şanslar herkese

7. Hocam hayırlı akşamlar.

Neden yazmaz oldunuz ?

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Hocam hayırlı akşamlar.

Neden yazmaz oldunuz ?
    ne yazmamı istiyosun? satış değilmi? anladım

Sayfa 66/81 İlkİlk ... 1656646566676876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız