Maliyetim 5. Bu hissenin ne olduğunu hergun anlatiyorum. Biz battik siz batmayin dedik. Ky atlarsa ele verirler dedik. Ama mynette falan nasil pazarlandi hisse. Ptesi yasak kalkiyor ucacak tavan serileri vs vs yok bedelsiz bla bla. Yahu finans kuruluslarina yasak yok adamlar alabiliyor üşengeç ky mal almaya usenir telefonla. Ama yaska bugun kalkti ya ky ye aldi mi evet bugün aldi. Hissenin degeri mi artti yasak kalkinca? 1.5 2 ederli vakfn 5.50 oldu sonra çıktığı yere geliyordu yasak geldi. 4.tabandan sonra. Galip malin yuzde 99 unu satinca. Ama bi kac gundur gordugumuZ insanlae bize hisseyi sattirmaya calisan spekulator yaftasi atacak kadar kansiz. Hisse gitmez demiyorum hisse ky coksa gitmez ele verir. Ne olacağını gunlerdir yazıyorum. Cunki mynette en fazla izlenen hisseler aeasindayiz yani ky ye pazarlamanin en cok oldugu yerde... Şimdi bana hakaret yapan burdaki insanlar yuzunden mal alip zarar eden insanlarin vebali... Yazik. Ama utanma da yok birader hakli ciktin milleti de yonlendirdik zarar ettirdik demezler. Simdi de bedelsiz muhabbetini pazarliyorlar. Bedelsiz veren hisse cikar iddiasi inceki spekulatorlerin iddiasi. Degeri artmaz. Deger kazandirmaz. Neyse.. malieyt 5 . 4 olsun bi gun durmmam dedim ama jy atlayinca o hayal de kalmadi. Cunki adiler pazarladi