gunaydın bakalım bugünkı yukseliş yıne satış fırsatımı olarak kalcak...
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
gunaydın bakalım bugünkı yukseliş yıne satış fırsatımı olarak kalcak...
Günaydın,
Uzun süredir ilk kez hiç bir pozum yok, 1540 ile dünden kalan son 20 kontr. da flatladım izliyoruz artık. İflah olmaz bi bua olarak beklentim yukarı iyi bi tepki ama, memedabiyi de unudmuyos,
Ne dedi?
OBO diye bir şey YOK dedi.
Bunu en son dediğinde 3 kere tabana vurdular koca borsayı.
o grafiklerin hepsi parayla çiziliyor.. risk alanlar var..
tobo obo destek direnç vb bunların hepsi bazen çalışır bazen çalışmaz.. ne zaman olacağını da bilemezsin.. Schrödinger'in kedisi gibi..
zaten inanç gerekli.. bu kadar oyuncunun olduğu yerde (borsa) inanışlar olacak ki o inanışlar çerçevesinde atraksiyonlar (hamle) yapabilesin, zira hamlenin karşısında biriken insanlar olacaktır inanış gereği.. tıpkı toplum gibi, dinleri icat edersin onlar etrafında insanları örgütlersin..tarih devam ediyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Abey ben 1 dakikalığa bakıyorum başka da hiç bir şeye bakmıyorum çünkü benim sistemim 1 dakikalık olacak ötesi berisi oboso tobosu bilemiyorum. Güzel gittik bu ara, biraz temkinli olmak lazım ben böyle güzel gidince arkasına iyi bi zarar yapıyorum genellikle.
30 bin koymuştum Ağustos başında, şu an kasa 49 oldu ki birkaç zararlı hamleyi elimine etsek rahat 60 olurdu, olsun, hepsi gitse de problem yok öğrenmeye çalışıyoruz 1 kere sıfırladık zaten 2. kere sıfırlarız dert değil. Yeter ki öğrenelim artık şu mereti.
Şu verdiğin eforu coine harcasan daha çok olurdu..
Her daim islemdesinM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burayı bi becerelim, sonra ona bakarız.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toaso
1 haftalık
46.36 dip
49.44 zirve..
Aylık
38 dip
49.44 zirve..
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ne diyeyim yav..
42.77 maliyetli toasolari
46.36 dan bozarım iz süren kar al olur en kötüsü
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydin arkadaşlar
artık destek bölgesi çalışacak bence
son bir iki gün aşağı yönlü bar boyları kısaldı
yurt dışı çok bozmadan gevşemiş olması iyi değil
kafamı en çok nu kurcalıyor.
Benim takıp ettiğim kadarı ile
büyükler mal satmadı
aldılar
yabancılarda aldı
artık hisse vadeli longları artırıyorum
henüz endeks şhortlara tutmadım
favori hissem