Sayfa 182/429 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 3426 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. Brüt takas öncesi my nette yazdım arkadaşlar ben yazdım sizlerde yazın bimere cumhurbaşkanına yazın diye aynı gün my net üyeliğimi engellediler bu ********ler ve halen engelliyim ama beni dinlerseniz yazın reise bir benle olmuyor çünkü bu yazdıklarımdan sonra buradanda engellenirsem şaşmam

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Ky ye ne itelediler.Bekle ki galip adisi yeniden alim yapip 3.5 uzerine atsin. Hrm de hacimli veriyorlar. Yazikkk.. Bize 5 ten pazarlayanlar simdi 3.5 den pazarladilar. 5 ten 2 yi gorduyse 3.5 den alana nereye gosterirler.... İpucunu veridler zaten neler yapabileceklerini. 3.60 a satis koydum. Orsan satar alttan maliyet yaparim dedim almamis adiler

3. Gefmis sayfalarda ptesi soyle ucacak böyle gidecek diyenler vardi goren var mi? İste o gun oyle deyip bugün olmayanlar gercek spekulator

4. Screenshot_2017-06-19-13-17-29_resized.jpg
    Bimer çimer spk hepsine yazdım zaten.
    aramızda hangimiz gidip böyle çumhurbaşkanın elini sıkabiliyoruzki muhabbet edebilen var mı ? kim ne yapsın bizi ? yazalım yazalım da boşa yazıyoruz
    feto cü adam wc de rahat yapamıyor diye hasta kabul edilip tahliye ediliyor. ergenokan balyoz mağdurlarıda kalp yetmezliğinden ölüyor emin ol onlarda bimer çimere yazmış en sonundada mezarına gidip su dökmüşlerdir..
    erdoğana spk yı şikayet etmişti elimde mal kaldı brüt takas yaptılar yazık değilmi bana dedi. brüt bitti dibine kadar soktu kim almış kim satmış grafik gelsin görürüz
    kaç kişi ergenokon balyoz davasında intihar etti ?? adam dediki devlet bana nasıl bunu yapar beni vatan haini ilan eder dedi intihar etti gururuna yediremedi. ama siz hiç fetocu olup gururundan intihar eden duydunuzmu ? vatan millet aşkıyla yananları öldürdüler bunlar

5. 3,59 gördü ilk seans 2,99 kapattı,sabahtan metro alıcı idi 3,59 gördü vermedi daha sonra 3,10 civarı bugün aldıklarını verdi,ilk seans sonunda 373,000 lot metro satıştaydı.İşin enterasanlığı takasta okadar hissesi yok.Öğleden sonra bakalım neler olacak,verdiği hisseleri yerine nereden koyacak???

6. Bazı gevşekler burda boş boş konuşmuş, senin gibi avare değiliz işimiz gücümüz koşuşturmamız var. Ruh hasatası insanları kendi salyasıyla başbaşa bırakmalı. Ben kağıttayım isteyen alır isteyen satar. Son gülen iyi güler. Kimin ne mal olduğu ortada. 6000-7000 karla satmadım. Şimdi hiç satmam.

7. Şikayet ettikte ne oldu avturda cevap mı geldi ,birşey mi oldu, kaale mi alındık. Sarı ev (deli evi) burdan adam toplasa baya bir araç lazım taşıması için. Hasbin Allah-u nimel vekil.
    Son düzenleme : Iron-i; 19-06-2017 saat: 14:19.

8. Birde şöyle bir gerizekalılık var; adamın maliyet yüksek umutlanmamak için elinden geleni yapıyor. Ben bu adamdan şüphe ederim. Burda en çok tantana yapan ,spek e en yakın olandır, iyi takip edin. Ben malımı 4 ün üstüne atmadıkça satmıyorum, behey gevşek , ne istiyorsun ? satmamı mı , unut onu!!

Sayfa 182/429 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •