Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4820 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Seçim dönemi yaklaşıyor hükümet kanadından da büyük yüzdeli zam konusu olmayabilir hem elektrik hem doğalgaz konusunda
     Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Tüketim miktarı önemli bence. Sonuçta bu seneye kadar 58mlyr m3 lük anlaşmamız vardı ama ortalama 50mlyr m3 civarı kullanıyorduk. Bu sene 8-9 mlyr m3'lük bir anlaşma sonlanıyor. Dolayısıyla benim tahminim yazılanların aksine yeni gaz alımı sanılan kadar yüksek olmayabilir. Tabiki petrolden dolayı şu an 10-15% daha zam gelmesi normal.Ama daha fazlası gelmeye debilir. Elektrik konusunda ise zam yapılması hem enflasyonu fırlatacak hem de seçime hükümet açısından negatif etki edecek. Tabi bunlar doğalgaz için de geçerli...

2.  Alıntı Originally Posted by kerkenez Yazıyı Oku
    Seçim dönemi yaklaşıyor hükümet kanadından da büyük yüzdeli zam konusu olmayabilir hem elektrik hem doğalgaz konusunda
    Secim ne zamanki?

3. 2023 cumhurbaşkanlığı seçimi pandemi sonrası ekonomik olarak yaşananlardan sonra hükümet tarafında yeni aksiyon alınırken düşünülecektir bizide ilgilendiren doğalgaz fiyatları
     Alıntı Originally Posted by Cemilsavar Yazıyı Oku
    Secim ne zamanki?

4. Enisar i hatırlayan var mı aranızda?

5. Uçağın havalanmasını beklerken adamın yanında oturan diğer yolcu, adama dönmüş ve
    – Biliyor musunuz,… bir yerde okumuştum eğer yolculuk esnasında yanınızdaki ile sohbet ederseniz, seyahat süresi daha kısa geliyormuş insana. Kucağındaki kitabı okumak üzere yeni açmış adam,kitabı yavaşça kapatmış ve adama;
    – Hangi konuda sohbet etmek istersiniz?
    – Bilmem ki, nükleer enerji konusunda konuşmak istermisiniz?
    – Olabilir, bu ilginç bir konu olabilir ancak nükleer enerji konusuna girmeden önce size başka bir soru sorayım. Bir at, bir inek ve bir keçi, üçü de ot yiyerek beslenmelerine rağmen, keçi misket şeklinde,inek sıvı şeklinde, at ise kurutulmuş ot şeklinde dışkılar. Sizce neden? Sohbet etmek isteyen adam, hayretle bakmış;
    – Hiçbir şey aklıma gelmiyor, bilmiyorum. Kitabını okumak isteyen adam;
    – Hiç bir bok hakkında bilgin yoksa ne demeye nükleer enerji konusunda sohbet etmek istedin?

Bu olayın benzerini maalesef başka bir topicte yaşıyorum. Son paragraf benim hislerimin dışa vurumu o topicte.

P.S. : Burada da beni takip etmeye devam ediyor .
     Alıntı Originally Posted by Cemilsavar Yazıyı Oku
    Uçağın havalanmasını beklerken adamın yanında oturan diğer yolcu, adama dönmüş ve
    â�� Biliyor musunuz,â�¦ bir yerde okumuştum eğer yolculuk esnasında yanınızdaki ile sohbet ederseniz, seyahat süresi daha kısa geliyormuş insana. Kucağındaki kitabı okumak üzere yeni açmış adam,kitabı yavaşça kapatmış ve adama;
    � Hangi konuda sohbet etmek istersiniz?
    â�� Bilmem ki, nükleer enerji konusunda konuşmak istermisiniz?
    â�� Olabilir, bu ilginç bir konu olabilir ancak nükleer enerji konusuna girmeden önce size başka bir soru sorayım. Bir at, bir inek ve bir keçi, üçü de ot yiyerek beslenmelerine rağmen, keçi misket şeklinde,inek sıvı şeklinde, at ise kurutulmuş ot şeklinde dışkılar. Sizce neden? Sohbet etmek isteyen adam, hayretle bakmış;
    â�� Hiçbir şey aklıma gelmiyor, bilmiyorum. Kitabını okumak isteyen adam;
    â�� Hiç bir bok hakkında bilgin yoksa ne demeye nükleer enerji konusunda sohbet etmek istedin?
    Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •