Sayfa 379/564 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. bellıkı yazdıklarım sizi çok ıncıtmış sayın ozmen, bahsettıgınız gıbı kımın kımın yan hesabı oldugu bu tavırdan bellı oluyor.. sahıbınız sesı olmayın kendınız olsun. tabı sız sızsenız..yukarıdakı cumlede belırtmıstım bu durumu tekrar yazayım ; Bu memlekettekilerin çoğunluğu işine gelmeyen bir eleştri işittiğinde ; sizi ya vatan haini, ya cahil yada birilerinin adamı olarak lanse ediyor şaşırmıyoruz.

2. güzel niyet okuyorsunuz merak ettım, kımın yan hesabı oldugumu dusunuyorsunuz ? temelsız, mesnetsız konusuyorsunuz ya elbet bır cevabınız vardır bu soruyada, daha önce kım bastı kuyrgunuza, beı kımler ıle eşlestırdınız merak edıyorum..

Alıntı Originally Posted by bensattımgitti Yazıyı Oku
    Glryh ve temettü kelimesini ayni cümlede kullanildigini görse ahlaklı patronunuz göbeğini kasıya kasiya gulmeye başlar..
    Glryh istiraklarini büyütmek için kullanılan %%99u halka açık olan tabela bı şirket.evet glryh iştirakleri birkaç milyar TL eder ama sizin bunlarda soz hakkiniz sıfır.aksini iddaa edene genel kurullar hodri meydan.
    Anlaşılan borsada yenisiniz. balina falan merak etmeyin kimse yanaşmaz buraya.
    m.g. yine gülmeye başladı muhtemelen..
    Ky toplulugu burası.
    Pazarlama faaliyetleri baya ileri.
    Tahsisli sermaye artışından bile yatırım hesaplarıniza RTA gelecek bile yazdılar...
    Soran sorgulayan yok.
    Herkes hayal istiyo.
    Ana pazar hikayesi dışında suan bişey yok fiyatı etkileyebilecek
    Evet borsada yeniyim dostum
    Hayalperestim. yüzden gülerdeyim. Bu göl ya maya tutarsa ama süt gölü bu mübarek. Ben şirketi beğendim. Sen beğenme. Mis gibi diplerde bana göre.ekmah yedirir.
    Bilicide böyle idi, uçtu gitti. Bilici rasyolarına bakın bide buna. Hadi yürü goccum para benim, istediğim yere basarım.

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    güzel niyet okuyorsunuz merak ettım, kımın yan hesabı oldugumu dusunuyorsunuz ? temelsız, mesnetsız konusuyorsunuz ya elbet bır cevabınız vardır bu soruyada, daha önce kım bastı kuyrgunuza, beı kımler ıle eşlestırdınız merak edıyorum..
    Yaw yeni üyesin başka yazacak yer mi bulamadın? Tekfenler, devalar, petkimler, cem okullular seni bekler. Onları eleştir. Bak söyleyeyim. Hayek bilgili bir yatırımcıdır.info yatırımda gördük lakin tek eleştirdiğim tarafı ansızın sattı. Tabi maliyeti iyi idi. Kimseye de hesap vermek zorunda değil ama ben yazılarından hala tutacakmış gibi hissettim.yanıldım. açıkca söyleyeyim. 3 tl den sonra ben her an satabilirim. Bunu herkes bilsin.olumsuz bir şey görürsemde söylerim. 2 sene inşallah önü açık görüyorum. Ve pek yanılmam, bilen bilir....

Fazla bi lotumda yok. Trade için burdayım.

Tabi sn fibonacci kurucu için niye sattığımı söylemedin diyebilir. Orası artık manipülasyon ve spekülasyon yeri olmuştu. Gerek görmedim.keza kendiside benim gibi düşünmüşki söylemedi

Verhasıl okkalı adamlar burda. Borsa hissiyattır. Hissettiğimiz bişeyler var demekki ve iyi temel analizciyizdir
    Bakalım sevgili philip kusacak mı? Huyudur aldıklarını şak diye kusmak

8. Maalesef bu virus olayi bitmedikce bu tahtalar hep hareketli ve beklentili olacaktir...Zira bu ay sonuna kadar Avrupa konseyi Turkiyeye sure verdi.Demirtas ve Kavala serbest kalmaz ise ne yapacaklarsa mueyyide uygulayacaklar.is İhracat islerine uzanir ise piyasa hos karsilamaz.hikayesi olmayan kagitlar iyice gevser...Bide faiz karari var bu hafta.yani 30/9kadar tahtalar bayagi hareketli olur...

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 379/564 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •