Sayfa 76/1002 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Siz bu para sahiplerinden biri olsaniz, bu ulkeye para koyarmiydiniz ?

Yuzlerce cokme olayina bizzat biz sahit olduk, hangi hukuka guvenip de para koyacaksiniz, sahsen ben koymazdim.
    Eurobondlar bıyıklı yabancı şirketler adına Tahkim garantili ürünlerdir.TR de de stoklanmıyor takasbankı avrupadadır.....Kimse Eurobonda çökemez çökerse o Devlet iflas etmiştir...Ama Şirketlerinize içerideki bankalardaki paranıza çökme konusunda haklısınız....

2. [QUOTE=Achiles;

Uzun vadede dediğiniz gibi, orada İsrail'e başlangıçta kanka daha da uzun vadede entegre bir yapı kurguluyorlar, ama kısa vadede mevcut yapının olgunlaşmasını isteyecekler ve çekilecekler gibi, biz de sanki, sen yokken buralarda biz lazımızdan kapı aralamaya çalışıyoruz, bu dillendiriliyor bu aralar...ha keza Afganistan'da bir tür arabuluculuk rolü...[/QUOTE]
    Genel olarak katılıyorum. Sizin bu son paragrafla benim son sözcüğüm - Çekilmez, çekilirsede bir taşerona bu işi yükleyebilir yani puppet bir güce.- iyi okunmalı. Soros ne demişti ''sizin en iyi ihraç malınız .........'' 20 senedir bu iş yapılıyor. Şimdi de Afganistan batağı.

Yarin faiz sabit kalırsa yukari mi asagi mi gider dolar.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Yarin faiz sabit kalırsa yukari mi asagi mi gider dolar.
    Bence yatay devam eder.

Emlakjet: İstanbul'da kiralar %100'ün üzerinde arttı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İstanbul'da aylık kiralık fiyat artışı yüzde 33 olurken, yıllık kiralık fiyat artışı ise geçen yıla göre ikiye katlanarak yüzde 105 oldu.
    -Emlakjet-

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bence yatay devam eder.
    8.5 etrafında dolanmaya devam eder....

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İstanbul'da aylık kiralık fiyat artışı yüzde 33 olurken, yıllık kiralık fiyat artışı ise geçen yıla göre ikiye katlanarak yüzde 105 oldu.
    -Emlakjet-
    Hayaldi gerçek oldu.

Sayfa 76/1002 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •