Sayfa 417/1044 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. [IMG]kuzum evden dışarıya çıkamıyor bir türlü 1 aydır bir terleme titreme basıyor hemen eve sığınma ihtiyacı doğuyor kapalı alan korkusundan 3 senedir piskolojik destek almamıza rağmen şimdi açık alan korkusu pik yaptı kuzum da 2 hafta önce bursa da yeni bir doktor bulduk sil baştan tedavi ye başladık ilaçları değişti şükürler olsun daha yeni bu hafta okula başlaya bildik umarım başarılı oluruzda buralarda daha sık görüşürüz dostlarım[/IMG]

Şimdi gördüm yazdıklarını çok geçmiş olsun prensese bu konuda oldukça tecrübeliyim büyük ihtimal panik atak belirtileri aynısını benim hanım yıllarca yaşadı tüm bildiklerimi paylaşırım bu konuda aklında olsun.

2. Çok geçmiş olsun. Malesef çağımızın sorunu hepimizin etrafinda ailesinde cevresinde boyle sorunlar çok fazla. Aslında eskiden de vardi ama mahalle baskısı yüzünden çok ortaya çıkaramiyordu insanlar. Şimdi insanlar bilinçlenince farkındalıkta artıyor. Elinizden birşey gelmemesi insanı daha da üzüyor. Onlarca Kitap okuyor, araştırıyor anlamaya çalışıyorsunuz ama birşey gelmiyor elden. Doktor doktor geziliyor ilaclar değişiyor haci hocaya kadar varıyor iş bazı kesimlerde. Ama bize en iyi gelen spor, sağlıklı beslenme ve iyi arkadaşlari etrafimizda tutmak oldu. Hatta bu yuzden 2 kere taşındık ayni il içinde. İlac kullanmiyoruz tam bitmese de artik onunla yasamiyoruz, zaman zaman başka sekillerde ortaya çıkıyor ama yokmuş gibi davraniyoruz...Tekrar geçmiş olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Allah korusun hepinizi

telden takip ediyorum okuyorum canım sadece online değilim
    bir cefax abinin topiği bir burayı okuyup geciyorum sadece

gelin buyrun canım içleri başımın üzerinde yeriniz var

biraz sıkıntım var kızım ile ilgili piskolojik onları atlatmaya çalışıyoruz

nerede ise tüm ülkeyi dolaştık bütün yaz ama o bile kafi gelmedi

pandemi perişan ettmiş koca bir nesli piskologlar 2 ay sonraya randevu veriyor

kuzum evden dışarıya çıkamıyor bir türlü 1 aydır bir terleme titreme basıyor
    hemen eve sığınma ihtiyacı doğuyor
    kapalı alan korkusundan 3 senedir piskolojik destek almamıza rağmen
    şimdi açık alan korkusu pik yaptı kuzum da

2 hafta önce bursa da yeni bir doktor bulduk sil baştan tedavi ye başladık
    ilaçları değişti şükürler olsun daha yeni bu hafta okula başlaya bildik umarım başarılı oluruzda buralarda
    daha sık görüşürüz dostlarım

kısacası koca yaz tatil bahanem oldu tüm vaktimi aileme adadım ve adamaya devam edeceğim
    nikim aşağıda olmasa dahi her zaman gözüm üzerinizde haberiniz ola
    hepinizi saygı ve sevgi ile öpüyorum
    SAYIN ÜSTAT OKUDUM VE ÇOK ETKİLENDİM
    Allah yardımcınız olsun. Yüce mevlam derdi olana derman, Hastası olana şifa versin. Her kim nerde ne dilekte bulunuyorsa dilekleri Allah katında kabul ve makbul ola. Alah hepimizin yar ve yerdımcısı ola.Yüce mevlam başta küçük prensesimiz olmak üzere tüm darda zorda sıkıntıda olanlara yardım eyleye. Tekrardan geçmiş olsun. Burdan herkese saygılarımı sunar iyi geceler dilerim

4.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    ...

biraz sıkıntım var kızım ile ilgili piskolojik onları atlatmaya çalışıyoruz
    ...
    Çocuk ile sınanmak çok zor gelir insanoğluna, bilirim ..

Unutmayın o kuzunuz; habersiz/günahsız biri..

Dilerim Rabbim, tez zamanda şifa nedenleri ile buluşturur sizi..

Sabır ve dua ile ..

Selamlar ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    HAYIRLI GÜNLER DİLERİM

Manevi desteklerinizden dolayı teşekkürü bir borç bilirim
    Sevgili topik takipçisi abilerimden
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    HAYIRLI GÜNLER DİLERİM

Manevi desteklerinizden dolayı teşekkürü bir borç bilirim
    Sevgili topik takipçisi abilerimden
    Hayırlı Günler... Hoş gelmişsin...

İnşaAllah işler yoluna girmeye başlamıştır...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7. XU100 turuncu kanal üst bandına değdi hafif üzerinde kapanış yaptı. Gelecek hafta önemli hale geldi. Kanal altı sakat olur.

8. Bist gibi buda sınırda yeşil trend üzeri kapanışlar sıkıntı yaratır.

Sayfa 417/1044 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •