Sayfa 77/206 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 609 - 616 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1. Gözde pd/dd değeri benzeri şirketlere göre çok düşük 0.5 hdfgs 1.2 vertu 1.3 isgsy 2.3
    Patron şirketlerinde her zaman risk vardır.Ancak ben Gözde’nin iştirakleri olan Penta flo şok İsmet ambalaj ve diğerlerindeki payları düşününce olması gereken değeri yansıtmadığı ve pd/ dd oranı 0.5 olduğu için yatırım yaptım şahsen.Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Ben gözde ye batık demedim holdıng ın durumu topun agzında olması tüm şirketleri etkiler gözde nin buralar da kalmasının nedeni de holdıng aynı sekılde ülkerin. tek başına deger bir şey ifade etmez bütün olarak bakmalısın
    Ytd.
    Butun olarak da deger var..inan biraz yatirim yaptigin sirkete yoksa kendinle celisirsin..sonra dustu ben zaten demistim , yukseldi ee bak zamanlamayi tutturdum filan muhabbetine girme sonra[emoji3526]

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Ben iyi tarafının da yazıyorum kötü olanı da yazıyorum ben hisse İcin olumlu olumsuz ne varsa yazarım bunlar kap haberleri ve patronların acıklamaları bende isterim tavan tavan gitsin hisse düşer cıkar önemli olan trent dönüşlerini yakalamak bunun İcinde olumlu haber akısı gerekir. yoksa bıldıgımız gozde hareketleri olarak kalır. Muro market cıkısı ismet ambalaj haberini golgede bıraktı önümüzdeki kap haberlerine bakacağız artık
    Ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Ben iyi tarafının da yazıyorum kötü olanı da yazıyorum ben hisse İcin olumlu olumsuz ne varsa yazarım bunlar kap haberleri ve patronların acıklamaları bende isterim tavan tavan gitsin hisse düşer cıkar önemli olan trent dönüşlerini yakalamak bunun İcinde olumlu haber akısı gerekir. yoksa bıldıgımız gozde hareketleri olarak kalır. Muro market cıkısı ismet ambalaj haberini golgede bıraktı önümüzdeki kap haberlerine bakacağız artık
    Ytd.
    Piyasa bozuk piyasa..bu piyasada ciplak hisse tasinmaz ..mutlaka hedge lazim..ya endeks short ya da viop dolar long..temkinli olma zamani..enerji fiyatlari da costu ekstra hazineye yuk bindiriyor..Zaten makro ekonomik bozukluklar ortada , ustune secim arefesinde siyasi tansiyonlar artacak..global faizler yukseliyor global enflasyon da yukseliste..bizimki de dunya faiz artirirken faiz indiriyor..ciddi riskler var ..Putin gorusmesi de yarin kritik

5. benim beklentım ismet ambalajın satısı veya halka arzı. kap haberlerı bunun hazırlıgı yapılıyor gibi. faiz borsa doların etkısı az olur y olumlu haber gelsın endex hıssesı degılız
    ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    benim beklentım ismet ambalajın satısı veya halka arzı. kap haberlerı bunun hazırlıgı yapılıyor gibi. faiz borsa doların etkısı az olur y olumlu haber gelsın endex hıssesı degılız
    ytd
    Tabiki haber bazli olumlu ayrismalar olur ama betan gene market kadar 1.04..ve de herfirsatta baski kurup malini almaya calisan gruplar var..ortam buna musait ama bence cok da downside yok

7. Anlık şok penta ve Ülker yeşil gözde -2.7 Ytd

Bende anlık yazayım aslında uzun uzun yazasım var ama...bugün endeks sıkı duruyor öğleyin 14.30 a kadar endeks 1394 ten aşşağı salmazsa ,bizde 14,30-15 arası bir hareketlenme bekliyorum. Dalga boyu 5.92-5.96 ya kadar.
    Yatırım tavsiyesi içermeden.kendi hayal dünyamdan.
    Saygılar sevgiler.

Sayfa 77/206 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •