Sayfa 34/906 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 7243 madde; 265 - 272 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. dünyada gübre fiyatlarında yukarı yönlü ivme var dolar bazında yüzde 50 artışlar var..
    Bu şirketin gübre cirosununın artması ve ürettimden faaliyet karını belki önümüzdeki sene liman kadar kar yazmasına neden olabilir mi?

2.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Bugünlerde ilginç hareketler yapmaya başladı...Arkasında haber mi var yoksa dikkat mi çekmek istiyor anlayamadım.Takaslardan belli edebilir...Yerinde duramıyor in-çık...Patron böyle hareketlere izin vemezdi...Hayırlısı diyelim!!!
    dün bana bir kazık atmıştı bu gün fazlasıyla iyade ettim kazıgı iyi de yonttum ucunu bu kumarbazlara
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    dünyada gübre fiyatlarında yukarı yönlü ivme var dolar bazında yüzde 50 artışlar var..
    Bu şirketin gübre cirosununın artması ve ürettimden faaliyet karını belki önümüzdeki sene liman kadar kar yazmasına neden olabilir mi?
    İyi diyorsunda şirketin kar yazabilmesi için gübre stoğunun yüklü olması gerekir...Yoksa gübrenin artması maliyetinde artması anlamına gelir...Ege zaten ağırlığı limancılıkda..Gübre ağırlığı bagfaşda!!!Bu hareketlerle ne yapmaya çalışlıyor anlamış değilim...Yakında çıkar kokusu!!!
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

4. Elinde limandan kazandığı nakit doları Gübre hammadde alımında değerlendirebilir en azından 4 . Ve 1 . Çeyrekte gübrede cironun artması esas faaliyet kur gideri olmazsa bu dönemde ciddi kar yazdırabilir.

5. Senette ani iniş çıkış hareketi olması lot sayısının azlığında az bir miktar alış geldiğinde tavan olabiliyor artık buralardan satılacak mallar süpürüldüğü için yukarı yönlü ani çıkış lar gözlemleyebiliriz .tahta oldukça sığ..

6.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    Senette ani iniş çıkış hareketi olması lot sayısının azlığında az bir miktar alış geldiğinde tavan olabiliyor artık buralardan satılacak mallar süpürüldüğü için yukarı yönlü ani çıkış lar gözlemleyebiliriz .tahta oldukça sığ..
    Ben takasları tam inceleyemedim ama bu hareketlerde çok mal değişimi olduğunu sanmıyorum, tahtaya mal çekmek için olabilir belki.
    Böyle al-sat'çılara fırsat veren tahtacıların niyeti ne olabilir acaba, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Bugünlerde ilginç hareketler yapmaya başladı...Arkasında haber mi var yoksa dikkat mi çekmek istiyor anlayamadım.Takaslardan belli edebilir...Yerinde duramıyor in-çık...Patron böyle hareketlere izin vemezdi...Hayırlısı diyelim!!!

Yapılandırma, yeniden değerleme tarihi yarına süre bitiyor, ordan haber gelmedi, ÇED henüz gelişme yok.
    Aynı işlemleri yapacak olan Petkm limanı için 19 Ekim toplantı varmış. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba, son durum neydi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yapılandırma, yeniden değerleme tarihi yarına süre bitiyor, ordan haber gelmedi, ÇED henüz gelişme yok.
    Aynı işlemleri yapacak olan Petkm limanı için 19 Ekim toplantı varmış. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba, son durum neydi.

Biz birşeyi atladık sanırım. yeniden değerleme süresi 31.12.2021 son. o zaman kadar yeniden değerleme yapabilir.

7326 sayılı Kanunla 213 sayılı Vergi Usul Kanunu'nun geçici 31'inci maddesine eklenen düzenleme ile anılan maddede sayılan mükelleflere, 9 Haziran 2021 itibarıyla aktiflerine kayıtlı bulunan taşınmazlar ile amortismana tabi diğer iktisadi kıymetlerini 31/12/2021 tarihine kadar yeniden değerleme imkanı getirilmiştir.

Sayfa 34/906 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •