-
Arkadaşlar ben tek kağıt diyorum ama o tek kağıdı bulana kadar uygun fiyat olduğuna karar verene kadar bazen aylarca borsadan uzak duruyorum,tek kuruş para sokmuyorum.Yoksa elbet riskli iş,bazen de kar falan olmuyor nominal olarak yatırdığım parayı alıp çıkıyorum,paranın zaman maliyetinden gol yiyorum.Ama tabela zararı hiç yazmadım,hep az bişi para alıp çıkıyorum.Herkesin kişiliği farklı,parayla ilişkisi,finansal piyasalardan beklentisi,dayanma gücü,sinirlerinin sağlamlığı farklı.Elbet bir sistem dahilinde hareket etmek lazım,yoksa adamı duman ederler.Yanlış yönlendirme yapmış olmıyayım,ben benim uyguladığımı bana uygun olan sistemi yazdım.Ama martematiksel olarak çok hisseli portföylerde kar işi zor iş,o kadar hisseyi takip etmek portföyü yönetmek zor iş,o kadar kağıtda her gün bir çok keşke ile başetmek zor.İnsan sürekli keşke ordan satsaydım burdan alsaydımla uğraşır durur,aslında benim sistemden çok daha fazla yorucu olur gibime geliyor.Ama elbet bunlar benim düşüncelerim,becerene helal olsun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri