Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
Asyadaki şirket savunma sanayi şirketi olarak kuruldu. Bu yüzden otobüsle ilgili bir gelişme yok. Fakat şirket hem aljasoor hem central asianın bulunduğu coğrafyada otobüs pazarıyla da ilgileniyordur. Daha önce bunu yatrmcı ilişkilerine sormuştum. Otobüs pazarının da takip edildiğini söylemişlerdi. Fakat henüz bi gelişme yok. Önce bi armayla tulparı alsınlar zaten kobraları var biraz da diğer zırhlılardan alsınlar sonra otobüste satarız atlası çöp kamyonu ve itfaiye aracı olarak da veririz. Hele bi ilk anlaşma gelsin de gerisi kolay. Bu kadar testten bu kadar adımdan bu kadar açıklamadan sonra bizim için en büyük şok kazakistanın farklı bir 8x8 alımı yapacağını duymak olur. Ben her ne kadar olumlu taraftan baksam da imzaların atıldığını artık bi an önce duymak istiyorum
https://twitter.com/balli_grafiker/s...372609/photo/1 .SEVEN hocam ne dersiniz bu grafiğe aylar önce otkar diyordunuz düştükte düştük artık çıkış zamanı geldimi? ytd.
hocam çanak çömlek vs. o tür şekillerden anlamıyorum ben.. çizen kişi 384 lere işaret etmiş.. benim çizimde de 385.10 civarları çıkmış..
şahsım için destekler dirençler belli.. biraz daha sabır şahsım için, endeks malum.. endeks buralarda dip çalışmasını tamamlar ise bunlarda dip çalışmasını tamamlamış olur.. yoksa endeks kötüye giderken otkar iyiye gitmez (ekstern bir durum yok ise)..
![]()
Yer İmleri