-
derby 96 kullan at traşbıçağı 83 tl
gilette permatik 96 kullan at traşbıçağı 164 tl
derby marka bilinirlik kalite müşteride anladığım sıkıntı var
gilette ürünleri rusyada üretiyor navlun +gemi+depo vs yüksek masrafı var
derby bu masrafları yok ama ürün fiyatı arasında %100 fark var
sadece ucuzluk üzeründen satış yapıyor bu kabul edilebilir bir durum değil
bu marjlarla derby tabi kar yapamaz zombi şirket olur
aralarında %20 fiyat farkı kabul edilebilir ama %100 nedir kardeşim
onlar çelikten siz plastiktenmi traşbıçağı yapıyorsunuz ?
https://www.akakce.com/tiras-bicagi/...623250151.html
https://www.akakce.com/tiras-bicagi/...586487339.html
diğer ürünlerde aynı
reklam 0 reklam bütçesi yapıp birazda kullanım ömürünü arttırsa toplamda %20 maliyet arttırıp geliri %50 arttırabilir
ben derby satış üretim pazarlama birimlerini çaysılarına kadar hepsini kovarım
fabrikaya sinen başarısızluk basiretsizliği gidermek için dezenfekte eder yeniden boyarım
cansun ailesinde firma kar yapıyor gözde gelince verim kralı mobiusla birlikte zarar ediyor 
yıldız holding ve sabancı holding en büyük sıkıntıları vasıfsız insan oldukça çok maalesef
bu durum şirketlere inanılmaz zarar veriyor
gilette yarı fiyatına satmasına rağman emtia kurdaki artışı derby finansallarında ciro artışı olarak görebiliyormuyuz ?
tabiki H A Y I R
normal koşullarda derby aynı maliyetle en az %30 daha fazla ciro yapmalı reklam 0 sırf ucuzluk ile mal satılmaz bunu kime söylüyoruz türkiyenin en büyük perakende grubuna
derby rahatlıkla %40 favök marjı yaratacak kapasiteye sahip sadece el frenlerinden kurtulması gerekiyor
makina takımda keza aynı sektör lideri bal yapmayan arı yönetim başarısızsa değiştireceksin burası okul yada deneme tahtası değil beceremiyorsan gidersin yerine becerebilen gelmeli,
işi ehline vermek sırf kamuda değil özel sektördede gerekli
makina takım yatırlan para küçük yatırmcıyla birlikte sermaye+satınalma+arsa satışı yaklaşık 300 milyon o paranın bu günkü değeri 1 milyarın üstünde bu gün maktk yatırımı yapmasaydı gözdenin borcu en az 600 milyon daha az olacaktı (nakit şirket olacaktı)
beceremiyorlarsa satış karlılık artmıyorsa arttıran gelecek benim mantığım bu
başarıyı ödüllendir başarısızlığı cezalandır
Son düzenleme : tarik1234; 09-10-2021 saat: 16:53.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri