Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
Gülerdeki ana sorun rtalbden ayrışamaması ve içerdeki yatırımcının bundan başka hisse görmemesi büyük oranda.Hal böyle olunca dökülmeleri çok kolay olmuyor,malum forumda bakıyorsunuz aynı isimler hergün ağlaşmaya devam ediyor.Ben burada bir geri alım haberi gelmeden yükselme falan beklemiyorum pandemi öncesinde geri alım programı vardı şirketin.Teknikte de aylıkta satta gözüküyor,geçen sene hareket etmeden önce yıllarca aynı bantta hareket etmiş,içindeki ky de çıkmadıkça işi zor buranın bana göre ytd.
Unutmayalım şirket ne kadar iyi olursa olsun bunun bize hiçbir faydası yok fiyata yansımadıkça,adam almış eline imtiyazlı 3 5 lotu şirketin tüm kaymağını kendi yiyor.Kimse kendini kandırmasın ben uzun vadeciyim diye fiyatla ilgilenmeyen adamın forumlarda orda burda işi olmaz.
Sayin ordinaryus görüşlerinize saygi duyuyorum..
Ancak 550 gündür düşüş trendinde olup 156 gündür dip çalışmasinı yapan bir hisseden bahsediyoruz..
Yani sizin dediğiniz senelerce süründurme kısmını zaten yapti..
8 liradan 2.12 ye çok can yaktı..
Şimdi belini dogrultup yukari bir trend oluşturma safhasında..
156 gun dibini tamamladı..
Ana pazara gecmesi ve pandeminin devamı bunun yaninda A1 in girişim sermayedeki beklentili oluşumlari hisseye can suyu olacaktır..
Ancak sizinde bahsettiğiniz gibi İMTİYAZI ELİNDE TUTAN PATRON HISSESİ olması hisseyi bitiriyor..
YİNEDE bu bilanco ve carpanlarla vede zirveden uzaklığı ve dibini bitirme cabasından dolayi BENCE BEKLEMEYE DEĞECEK BİR HİSSE DURUMUNDA..
Saygılar sunarım..
ASLA YTD..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.