Arama sonucu : 7451 madde; 1 - 8 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Laf SASA'dan açılmışken, 2 lira 10 lu kuruşlardayken bir dostum demişti, "abla, kıyıda köşede, zulada ne varsa al, üç-dört yıl unut, en az 10 lira olur".
    Dinlemedim

2.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Laf SASA'dan açılmışken, 2 lira 10 lu kuruşlardayken bir dostum demişti, "abla, kıyıda köşede, zulada ne varsa al, üç-dört yıl unut, en az 10 lira olur".
    Dinlemedim
    Yazık etmişsin abla o arkadaş başka bir şey dedi mi

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Yazık etmişsin abla o arkadaş başka bir şey dedi mi

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Dedi valla demekte hala.
    Koşullarım uymadı bir türlü tavsiyelerine uymak için.
    Usanmadan söylüyor sağ olsun, yıllardır söylediklerinde ve hedeflerinde yanıldığını hiç görmedim.
    2022 de bu kez kardeş tavsiyesine kulak asmak için, bütçe ayarlaması yapmaya çalışıyorum

4.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Dedi valla demekte hala.
    Koşullarım uymadı bir türlü tavsiyelerine uymak için.
    Usanmadan söylüyor sağ olsun, yıllardır söylediklerinde ve hedeflerinde yanıldığını hiç görmedim.
    2022 de bu kez kardeş tavsiyesine kulak asmak için, bütçe ayarlaması yapmaya çalışıyorum
    Yağız atı vermiş olması dileklerimle bol şanslar

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Yağız atı vermiş olması dileklerimle bol şanslar

Bu ortamda şansa gerçekten ihtiyaç var.
    Akşamdan sabaha öyle şeyler oluyor ki, temel/teknik hak getire.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •