Açılışta beklenti bitti yaptı taban açtı ama Nurullah amca baktı ki mal elde kalacak yukarı cekti
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açılışta beklenti bitti yaptı taban açtı ama Nurullah amca baktı ki mal elde kalacak yukarı cekti
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
slm sevgili dostum ben bu hissede bundan önceki bedelsizlerde de bulundum ama %400 ler felan vermişti bu sefer baya yüklü ve o bedelsizde piyasada baya hisse vardı bu sefer piyasayı süpürdüler bu yüzden ben bu hisse için artık bir rulet masası diyorum çünkü haberden önce baya şişirdiler ben bu hafta komple çıktım yarıdan fazlasını zaten 7-8 ay bir yıl aralıklarında çıkmıştım sizlere hayırlı kazanç diler ve pişman olmamak için kar cebe yakışırı iyi düşünelim derim kendi açımdan ve mantıgım da bunu dedi ben kaçtım baya da taşımıştım kerata deli petroyu elveda diyelim.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
bu hissede bekleyenlerin aklına şaşmıyorsam ********im.fk 'sı dd 'i bütün kriterler uçmuş ki ne uçmuş.hayret ediyorum
Yakında burası da ağlama duvarına döner örnek ;kent-kartonSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://tr.tradingview.com/chart/cIIyQWE6/
dikkatli olmakda fayda var gibi duruyor..tabi bence.
Yer İmleri