Sayfa 20/1002 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    kayınbiredere 1550 tl,arkadaşıma 1950 tl yeni baglandı

asgari ücretin %110 dan aşagı olamaz denilen emekli maaşı

2008 yılında akp tarafından

asgari ücretin %25 den aşagı olamaz şeklinde degiştirek

çarpanlar degişmiş ve bu saçma maaşlar ortaya çıkmıştır

2008 den sonraki pirimler hesaplamalarda negatif olarak yansımaktadır

eeee ne dicen

yaparsa kim yapar

kahkah

biliyon sen

günaydın arkadaşlar

dolar 9 tl yi geçti
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

sgk maaşlara 10 binin altında almıyolar dese ne olur ki

emekliler ne alıyo herkes biliyo

hükümet bu salak edebiyatını istiyorsa devam ettirsin de

artık yemiyo

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

YILLIK BAZDA DOLAR GRAFİĞİ

Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    sgk maaşlara 10 binin altında almıyolar dese ne olur ki

emekliler ne alıyo herkes biliyo

hükümet bu salak edebiyatını istiyorsa devam ettirsin de

artık yemiyo
    böyle yaparak,güdümlü mesajlar vererek ancak kadir inanır ı inandırırlar

NOT KABUL EDİYORUM, ÇOK BAYAT BİR ESPRİ OLDU

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Tedavi uzun vadeli eğitimden geçer. Bu eğitim küçük yaşlarda başlayıp genç beyinlere kazınmalı. Ve eğitimin temeli ahlaklı, ilkeli, dürüst bir yaşam yaşayabilmek için gerekli altyapıyı oluşturabilmek olmalı. Diğer bilim dallarındaki bilgiler bunların üzerine inşa edilmeli.
    Ahlaklı, ilkeli ve dürüst olmayan doktorlar, mühendisler, avukatlar, bürokratlar, siyasetçiler yetiştirmemek önemli.
    Herkes bu niteliklere sahip olamaz ancak çoğunluk böyle olursa diğerlerinin de kontrolü kolay olur.
    Ama çağdaş, sorgulayan, teorik ve pratiğin birleştiği, yeteneği açığa çıkaran bilime dayanan bir eğitim.

Yoksa eğitim sisteminin ayarlarını bozar, çıkara dayanan bir yoz bir sisteme inşa edersen her türlü manipüle edilecek bireyler ortaya çıkar.

Gelişmemiş bir eğitim sisteminden çıkan bir insan milleti ve ülkesi adına iyilik yapıyorum derken tam tersi felaketini hazırlıyordur da farkında bile olmaz, ve o sistemi ölümüne savunur.

"Meritokrasi", yönetim gücünün, yetenek ve kişilerin bireysel üstünlüğüne yani liyakata dayandığı yönetim biçimidir. Bu yönetim şeklinde idare gücü, üstün özellikleri olduğu düşünülen kişiler arasında paylaştırılmaktadır, kayırma yoktur. Özellikle kamu yönetiminde daha bilgili ve yetenekli kişilerin seçilmesi ve yine hizmet içindeki ilerleme ve yükselmelerinin bilgi, başarı ve yetenek kıstaslarına göre yapılmasını amaçlar. Osmanlı Devleti'ndeki Devşirme sistemi buna örnek gösterilebilir.[1]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Meritokrasi

Sanırım gelişmemiş toplumlarda bu yönetim şekli mantığa en uygun şekil gibi.

Bunu tam uygulayabilen ülke var mı bilmiyorum ama, en azından AB ülkeleri kısmen uyguluyor.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 20/1002 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •