Sayfa 393/1006 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Faiz toplantısına kadar 10 u görür mü? Ne dersiniz..
    Faiz toplantısını bilemem ama çok pis şeyler olacağı kesin. Yerleşikler halen topluyor. bloomberght yorumcularına göre bayağı yabancı girişi varmış güya. Perşembeleri açıklanan verilere göre ise öyle bir şey yok. Kısa vadeli dış borçlar fazla. Kısacası ; dışarıda kar yağıyor, evde çoluk- çocuk titriyor sobayı yakacak odun- kömür yok denecek az kadar. o halde evdeki battaniye- yorgan ne varsa sahip çıkmak lazım. Yatırım tavsiyesi değildir. Hikaye ve masal tadında sohbetler.

2. Dün akşam ekrana düşen haberi görünce ( Merkez başkanı makama alındı ) anında dövize müdahale yapılacak zannıyla yüklü satış yaparak geceyi huzurlu uyuyacaktım. Sabah , fx alarmı çaldı. Baktım dolar 9,18 olmuş. İnanmadım ! ne olmuş diye araştırınca gece yarısında merkezde yapılan görevden alma- atamaların bahane edilerek yükseldiğini anladım.

Yok artık, teknik düzeltme yapmadan eroksiyonu zirveye taşıyamaz diye öğleye kadar bekledim. Fakat şu ana kadar hiç bir yetkili açıklaması yapılmadığından ( en azından faiz indirimlerine ara verdik vb. ) tamamen faiz indirimine oynanıyor. Bu kurdan döviz almak yürek ister. 10-12-.....-20 olsa bile bizim gibilere yedirmeden götürler. yatırım tavsiyesi değildir.

3. https://www.odatv4.com/analiz/erdoga...tik-yok-219104

G20 dışında kalacağız anlaşılan...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    https://www.odatv4.com/analiz/erdoga...tik-yok-219104

G20 dışında kalacağız anlaşılan...

eee,
    reyisi G20 toplantılarına çağırmayacaklar o zaman.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. İsviçre G20 ye katılmaz hayatta
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    eee,

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Yeni geçtiniz herhalde ; eski mesajlarınizda dolarda olduğunuzu söylediğiniz mesajlar mevcut..artı ister dolarda ister TL de olun beni ilgilendirmez.sadece dalga geçer cinsten mesajlarıniz rahatsız edici.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Okuduğunu anlayamacak kadar cahilsin....benim içinde üzücü diyorum ...nresinden rahatsız oldun doların artmasından üzüntülüyüm diyorum bundan mı canım sıkıldı )))

7.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    eee,
    2022 de açıklanıyor yeni liste...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bir ay daha geçti.

Dolar bu ay zarfındaki atağıyla kazançları geri verdik sayılır.

30 Eylül İtibarı ile dolar - 30 MART 2021 de bağladığım enflasyon endekli 367 gün ve 0 stopaj yüzde 20 faiziyle vadeli mevduatım için;

Ayda yüzde 1,666 faizden 6 ayda net % 9,99 faiz aldık.

Faiz kazancını Dolarla eşitlersek 8.27 lik dolarım şu an 9,096 e karşılık geliyor.

31 AĞUSTOS sabahı dolar 8,87 ten işlem görüyor.

Aradaki fark % 2,5 KAR.
    Ancak son 100 puanlık indirimden sonraki 8,9 lardaki yatay çizgi bana 6,85 deki bir aylık yataylığı hatırlattığından içim çok rahat değil.

Umarım İş Bankası GM haklı çıkar. x
    Yoksa enflasyon azar, satın alma gücü dibe iner.[/QUOTE]

demiştim...

Aslında 30 Ekimde yazmam gerekiyordu. Ancak anomoli ile yazmak zorunda kaldım.

14 Ekim itibari ile ; Faiz kazancımı Dolarla eşitlersek[B] 8.27 lik dolarım şu an 9,16 e karşılık geliyor.

Zarar başladı...Üstelik bu değere dolardan kazanılan aylık faiz de dahil değil...

Bir büyüğümüzün dediği gibi Allah sonumuzu hayretsin.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 393/1006 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •