Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 925/1004 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Viop XXXV

1. bakalım bu kavala meselesinden de "yeni bir rahip krizi" yaratmayı başaracak mıyız... başarabilirsek dolar 10 lirayı rahat geçer sene sonuna filan kalmadan...

ABD, Almanya ve Fransa dahil 10 ülkenin Ankara'daki büyükelçileri, Osman Kavala'ya ilişkin açıklamaları nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yabancı satıyor. Bademlerde banka almıyor. Yani yabancı gelmeden bankalarda kalıcı fiyatlamayı ben zor görüyorum

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yabanci 0.30 pddd ve 3 fk’li panqalari satiyoo, 10 pddd li hisselere gecis yapiyoo..(!!!)

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yabancı satıyor. Bademlerde banka almıyor. Yani yabancı gelmeden bankalarda kalıcı fiyatlamayı ben zor görüyorum

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yaz yeğen...

5 seneye kalmaz burda yazanı zor bulursun...

btc aldı gidiyor..

sadece bist içn geçerli değil. tüm borsalar için böyle

kim takar pdd yi. makyajlanmış bilancoyu.

elinde telefon yeni nesil buldu çoktan btc yi.

5.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Yabanci 0.30 pddd ve 3 fk’li panqalari satiyoo, 10 pddd li hisselere gecis yapiyoo..(!!!)
    Şu an yabancı yatırımcı kemik fonlar yok. Yani uzun vadeli yabancı oranı çok azaldı. Vur kaç yapan köpek balığı fonlar var. Onlar da parayı alıp gidiyor. Banka sektörünü kaldırmak için çok güçlü oyuncular lazım. Vestel, Froto yu götürmeye benzemiyor.
    İlaveten sattıklarını alsalar hisseler eski fiyatlarının çok üstünde fiyata çıkacaklar. O parayı çıkaracak bademler zaten bankaya girmiyor. Bunu geçen sene de yazmıştım. Bu fiyata banka alınmaz mı denmişti. Evet alınır ama artık fiyatın ,PP-DD nin önemi yok. Borsa dinamikleri artık farklı. Ben hala alışmaya çalışıyorum. Çünkü yıllarca bu mantıkla analiz yapmadık, bu mantıkla alım yapmadık.

İlaveten iktidarın değişmesini isteyen yabancı neden alım yapsın. Dünyada Türk borsası hariç yer mi yok yatırım için. Gelecekler ve büyük alım yapacaklar ama zamanı var.

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bakalım bu kavala meselesinden de "yeni bir rahip krizi" yaratmayı başaracak mıyız... başarabilirsek dolar 10 lirayı rahat geçer sene sonuna filan kalmadan...

ABD, Almanya ve Fransa dahil 10 ülkenin Ankara'daki büyükelçileri, Osman Kavala'ya ilişkin açıklamaları nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
    100 puandan fazla indirim bekleyenlerde var. Aklım gidiyor izledkçe. Öyle bir maceraya girerlerse doları salmışlar demektir. Halimiz haraptır

7. Bu haftaki karar bence çok önemli, umarım eylemsizlik tarafında kalırlar....
    Yoksa 10 liraya bu hafta merhaba deriz...

O çok umut bağladıkları inşaat sektörünün de tamamen fişini çekecekler yoksa, şu anda zaten can çekişmekte...Demir 9 bin liraya yaklaştı... Faizleri indirsen neye yarayacak ev fiyatları uçtuktan sonra...Kime satılacak...Millet kiralara yapılan zamlardan dolayı ev bulamıyor, eskileri de ev sahipleriyle kavgalı hale geldi, büyük çoğunluğu çıkarmak istiyor ya da çok büyük oranda zam istiyorlar.

Diğer ürünlere yapılan ve yapılacak zamları konuşmaya bile gerek yok, bu kış gerçekten çok zor geçecek...

Zamanında doğru adımları atmadılar, şimdi birçok şey için çok geç artık...

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    200 baz puan indirim beklemekle birlikte...
    Mevcut koşullar değerlendirildiğinde, eylemsizlik seçeneğinin de oluşmuş olabilme ihtimalini de güçlü görüyorum...
    Ciddi bir sürpriz olur ve geçici bir bahar havasının oluşmasına neden olur...

Mantık bunu söylüyor ama yaparlar mı göreceğiz..
    Son düzenleme : Karatay; 19-10-2021 saat: 02:27. Sebep: düzeltme

8. Ağustos böceği misali....!

Sayfa 925/1004 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •