Artan

11,44 10 18:10
253,00 10 18:10
221,10 10 18:10
43,34 10 18:10
127,60 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

120,60 -10 18:10
45,00 -10 18:10
7,03 -9.99 18:10
33,34 -9.99 18:10
27,26 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.255.695.986,50 18:10
8.740.860.661,40 18:10
8.691.701.587,58 18:10
7.807.476.038,38 18:10
7.549.236.341,52 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by muratserdar Yazýyý Oku
    54-55 gina geldi yolunu, yordamini,biçimini ziktimin pezevekleri haram zikkim olsun gozunuzden gotunuzden patlasin

SM-A715F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Beline kuvvet.. Al benden de o kadar.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

2.  Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Beline kuvvet.. Al benden de o kadar.
    Gücüm,mecalim yettiðince sizinle beraberim...

Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
    Gücüm,mecalim yettiðince sizinle beraberim...
    Spek-müco-it ikilisi muratserdarý duydu kesin. Baksana 55-56 yaptý hemen. Demek ki bu ..itler grubunun anladýðý dil buymuþ. Bu da beynine oksijen gitmeyen ve can spek diyen sahtekarlara kapak olsun.

4.  Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Spek-müco-it ikilisi muratserdarý duydu kesin. Baksana 55-56 yaptý hemen. Demek ki bu ..itler grubunun anladýðý dil buymuþ. Bu da beynine oksijen gitmeyen ve can spek diyen sahtekarlara kapak olsun.
    Okijen'm; kýyý kefali kýyýlarda dolanýp durur yokmu kokmuþ olta yeminiz mesela;zizil,angona,handoþira,kolebeza vb ..hayrýna atýver kýyýlarda diþe dokunur biþey bulamamýþ aranýyor..

Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
    Okijen'm; kýyý kefali kýyýlarda dolanýp durur yokmu kokmuþ olta yeminiz mesela;zizil,angona,handoþira,kolebeza vb ..hayrýna atýver kýyýlarda diþe dokunur biþey bulamamýþ aranýyor..
    Wise'm görünen o ki olta atma ve kefal konusunda sen uzmansýn. Kefali bilirim ama olta ile yakalamayý pek bilmem. Hele o yazdýðýn olta yemlerini hiç duymadým. Hangi yörede kullanýlýyor?
    Ben çevirme að ile kolayýndan bol bol yakalamayý tercih ederim. Sen de bu kadar yem ile uðraþma önüne bir tane top at, ya da bir elma þekeri al gerisi kolay.

6.  Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Wise'm görünen o ki olta atma ve kefal konusunda sen uzmansýn. Kefali bilirim ama olta ile yakalamayý pek bilmem. Hele o yazdýðýn olta yemlerini hiç duymadým. Hangi yörede kullanýlýyor?
    Ben çevirme að ile kolayýndan bol bol yakalamayý tercih ederim. Sen de bu kadar yem ile uðraþma önüne bir tane top at, ya da bir elma þekeri al gerisi kolay.
    Okijen'm,balýk yemi olarak daha horoþafla vardý ama neyse geçelim onlarý dediðin gibi biz top niyetine ip yumaðý yuvarlayalým önüne sonrada inþaata doðru çekelim ipi sonrada elma þekeri verelim bu projeyi sen buldun sen buldun sen bulduuunnn (Okan Bayülgen,ben buldum ben buldum ben bulduuummm çocuk reklamýndan yola çýkarak) tebrikler..

7. Baþka siteden alýntýdýr....

kartaltabancasibuyuk kartaltabancasibuyuk
    19 saat önce
    0 Oy
    iþlem hacmi bana göre düþük bu tuzak olabilir.
    CEVAP VER
    merhalet_kusuotmez_1930 merhalet_kusuotmez_1930
    22 gün önce
    1 Oy
    bu iþlem hacmi ile asla ve asla 1 TL nin üzerine atmaz.atabilmesi için günlük iþlem hacmi 50 milyon TL üzerinde olmalýdýr.
    .................................................. .................................................. .................................................. ................ yorumlarý yapan Nicklere bakarmýsýnýz; kartaltabancasý büyük (Matkap) Merhalet kusuötmez (o da Mercury.59) çok uyuþuyor kanýmca

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •