Wise'm görünen o ki olta atma ve kefal konusunda sen uzmansýn. Kefali bilirim ama olta ile yakalamayý pek bilmem. Hele o yazdýðýn olta yemlerini hiç duymadým. Hangi yörede kullanýlýyor?
Ben çevirme að ile kolayýndan bol bol yakalamayý tercih ederim. Sen de bu kadar yem ile uðraþma önüne bir tane top at, ya da bir elma þekeri al gerisi kolay.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Okijen'm,balýk yemi olarak daha horoþafla vardý ama neyse geçelim onlarý dediðin gibi biz top niyetine ip yumaðý yuvarlayalým önüne sonrada inþaata doðru çekelim ipi sonrada elma þekeri verelimbu projeyi sen buldun sen buldun sen bulduuunnn (Okan Bayülgen,ben buldum ben buldum ben bulduuummm çocuk reklamýndan yola çýkarak
) tebrikler..
![]()
Baþka siteden alýntýdýr....
kartaltabancasibuyuk kartaltabancasibuyuk
19 saat önce
0 Oy
iþlem hacmi bana göre düþük bu tuzak olabilir.
CEVAP VER
merhalet_kusuotmez_1930 merhalet_kusuotmez_1930
22 gün önce
1 Oy
bu iþlem hacmi ile asla ve asla 1 TL nin üzerine atmaz.atabilmesi için günlük iþlem hacmi 50 milyon TL üzerinde olmalýdýr.
.................................................. .................................................. .................................................. ................ yorumlarý yapan Nicklere bakarmýsýnýz;kartaltabancasý büyük (Matkap) Merhalet kusuötmez (o da Mercury.59) çok uyuþuyor kanýmca
![]()
Yer Ýmleri