Sayfa 159/193 İlkİlk ... 59109149157158159160161169 ... SonSon
Arama sonucu : 1544 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: CCOLA - Coca Cola İçecek

1. Kapanışta QNB şov yaptı

2.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Kapanışta QNB şov yaptı

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    QNB yatırım geldi, xu 100 ne varsa aldı manasında dedim… İşlemlere bakın, güniçi işlemler. CCOLA da 200k nette alımda kapadı QNB, oluşan maliyet günün en yükseği 80,08

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Piyasa değeri 115 milyar tl… Oyun böyük anlaşılan. Bedavadan az pahalı İşc varken, başka şeye dokunmam

5.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ülkenin iyi eğitim almış , vatansever insanlara ihtiyacı var. Hele bu dönemde daha da fazla
    Tesekkur ederim.Bol kazanclar.

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    BK - McDonald’s rekabeti konusunda şöyle düşünüyorum; Tab gıda burda BK da çok iyi iş çıkardı. Amerikalılar beğenmiş olacak ki, Tab gıdaya başka ülkelerin operasyonunuda vermek istiyorlardı
    Çinde de satıyor. Tab gıda bir dev ortak

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Estagfirullah iyi bir muhitte dogdum iyi egitim aldim.sanirim onun etkisi...
    Para miktari olarak dusunuyorsaniz bankacilar sevmez beni ne ticaret yaparim ne de kredi cekerim ne de al sat yaparim.
    Resim ve heykel ekonomi ve hukuk alaninda bir seyler uretmeye calisiyorum.
    Hukuk doktarasini verdim iki yil once.Devletler arasi hukuk alaninda.
    Vs vs
    Allah saglik versin gerisi boş.
    Memleketime guveniyorum.Ülkem varsa ben de varım moddasinda yatirim yapiyorum.
    Saygilar.

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Maşallah uzunvade87 Biz dürümcü osmanda lavaş ekmek arası ciğer
    yerken sen tab gıda patronları ile oturuyorsun.Al be şu kağıttan bi 30 bin lot !Bugünkü qnbden neyin eksik.Kesinlikle fakirin şampanyası olan CCOLA dan çok ciddi bir lot almanı bekliyorum.
    I

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    QNB yatırım geldi, xu 100 ne varsa aldı manasında dedim… İşlemlere bakın, güniçi işlemler. CCOLA da 200k nette alımda kapadı QNB, oluşan maliyet günün en yükseği 80,08
    Ama ANHYT ta ise çok ciddi bi lot verdi. CCOLA'dan 358 bin lot süpürdü. Bi ara eşleşme 80.85 idi. Ama kimse böyle bir lot sayısını teorikte hüpletemez. Gene bir pislik çevir diler. QNB 2 gün önce nefessiz basıyordu. Kimden O karanlık odada hemde dağınık lotları alabiliyorsun.

Sayfa 159/193 İlkİlk ... 59109149157158159160161169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •