Sayfa 482/1006 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Şimdi ben 1.000.000 vericem her sene 200.000 10 yıl boyunca alicam oylemi

2.  Alıntı Originally Posted by beyazyakalı Yazıyı Oku
    Şimdi ben 1.000.000 vericem her sene 200.000 10 yıl boyunca alicam oylemi
    Bu günkü 20,43'lük ihaleyi yakalabilseydiniz.Net 18,387 alacaktınız her sene.

3. Çekirdek enflasyonun bile altına çekmek…

4. Odatv’nin edindiği bilgilere göre Külliye’deki ekonomi kurmaylarının orta vadeli üç aşamalı bir planı olduğu aktarıldı.

Buna göre ilk aşamada faizi düşürüp döviz kuru yükseltilerek ihracat gelirlerinin artırılması, ithalat üzerinde kur baskısıyla da cari açığın düşürülmesi hedefleniyor.

İkinci aşamada ise dünya genelindeki “rakamsal†büyüme verilerinin avantajını kullanmak isteyen iktidarın, ithalatın azalmasıyla ihracat için gerekli ham madde talebini de iç piyasaya yönlendirerek imalat sektöründeki üretimi hareketlendirmeyi amaçladığı aktarıldı.

Üçüncü aşamada ise plana göre hareketlenen piyasa sonrasında, iç piyasa canlansa da kısa vadede, döviz artışı nedeniyle enflasyon yükselecek ve piyasa arzı azalacak. Böylelikle düşen alım gücü nedeniyle orta vadede enflasyonun da düşüşü sağlanacak.

Fakat tüm bunların “orta sınıf†olarak tanımlanan vatandaş kesimini kötü etkileyeceği hatta yok etme noktasına geleceği riski de barındırıyor olması dikkat çekiyor.

Öte yandan bu planın enflasyonun düşmemesi halinde de açık riskler taşıdığı değerlendiriliyor.

https://odatv4.com/makale/erdogan-in...ikliyor-219685

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Odatvâ€â•nin edindiği bilgilere göre Külliyeâ€â•deki ekonomi kurmaylarının orta vadeli üç aşamalı bir planı olduğu aktarıldı.

Buna göre ilk aşamada faizi düşürüp döviz kuru yükseltilerek ihracat gelirlerinin artırılması, ithalat üzerinde kur baskısıyla da cari açığın düşürülmesi hedefleniyor.

İkinci aşamada ise dünya genelindeki “rakamsal†büyüme verilerinin avantajını kullanmak isteyen iktidarın, ithalatın azalmasıyla ihracat için gerekli ham madde talebini de iç piyasaya yönlendirerek imalat sektöründeki üretimi hareketlendirmeyi amaçladığı aktarıldı.

Üçüncü aşamada ise plana göre hareketlenen piyasa sonrasında, iç piyasa canlansa da kısa vadede, döviz artışı nedeniyle enflasyon yükselecek ve piyasa arzı azalacak. Böylelikle düşen alım gücü nedeniyle orta vadede enflasyonun da düşüşü sağlanacak.

Fakat tüm bunların “orta sınıf†olarak tanımlanan vatandaş kesimini kötü etkileyeceği hatta yok etme noktasına geleceği riski de barındırıyor olması dikkat çekiyor.

Öte yandan bu planın enflasyonun düşmemesi halinde de açık riskler taşıdığı değerlendiriliyor.

https://odatv4.com/makale/erdogan-in...ikliyor-219685
    ben bu filmi geçen sene gördüm.
    ikincisini çekiyorlar

6. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye'nin kara parada aldığı tedbirlerin yetersiz olduğu gerekçesiyle Gri Listeye alınmasına yönelik bir açıklama yaparak, Türkiye'nin hak etmediği bu listeden kısa sürede çıkmasının sağlanacağı bildirildi.

Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) mayıs ayında yayınladığı bir rapora göre Mali Eylem Görev Gücü tarafından gri listeye alınan ülkelere sıcak para girişinde milli gelirin yüzde 3'üne denk gelen miktarda azalma meydana gelebiliyor.

https://www.memurlar.net/haber/99688...ciklamasi.html

7. haftayı 9.49 üzerinde kapatırsak, hedefimiz 11.18-11.45 bandı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    https://twitter.com/o_zan_06/status/1451160509730918401

Altına koymuşlar asıl bu çok daha komik. :D
    Aynen dostum sövmekten bıktım malum düzen...

Sayfa 482/1006 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •