Sayfa 484/1006 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Yazlıktaydım kardeş rakı balık ayvalık ,botla balıkta zıpkınla adalarda yıllardır free takılıyorum hayat burda.
    sogudumu ayvalik , fırtına vs

2. Ben de çesmedeyim sabah balık aldık tekneden ucuzdu lüfer kilo 75 idi palamut tane 20 balıkçıda yesen dünya para ayrıca hava çok güzel gündüz 20 derece gece 15 derece her yer dolu kalabalık bir tek Alaçatı biraz durgun ama hafta sonu dolar diye tahmin ediyorum Zengin kesim dolu dizgin ölsün fakirler diyorlardir her halde kiralık ev fiyatları da uçmuş yıllık 150 bin civarı

3. 9,5124 an itibariyle malum şey

4. Alicaksinizda olurda bı turbulansta faizler 30lara Çıkarsa ,bozmak istediğinizde bırakın faizi anaparadan da kayıp olur ....
     Alıntı Originally Posted by beyazyakalı Yazıyı Oku
    Nerden alınıyor her yıl 18.2 net getiri demek mi bu. Alırım o zaman
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu gün borsa iyi dayak yedi.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Servet transferi kesinleşti şu andan itibaren TL de duranlarin parasını almak için her şeyi yapıyorlar fakat merak etmeyin kimse borsaya ve betona gitmez ne yapacak ya altın alacak ya da değişken fonlara gidecek yada 5 yıllık ,10 yıllık tahvil lere girecek tahvil fiyatları 15 güne daha da artacaktır.
    Hocam kim alacak 10yıllık tahvili ..yıllık Yüzde 20net vardı 3 ay öncesine kadar kimse dönüp bakmıyor uzun diye..tahvilden para kazanma şu şekilde oluyor genelde yüzde 20 olan faiz olurda yüzde 15 e düşerse tahvili bozarsaniz 1 yıllık faizi 2 ayda alabilirsiniz..hesabı var onun.

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Alicaksinizda olurda bı turbulansta faizler 30lara Çıkarsa ,bozmak istediğinizde bırakın faizi anaparadan da kayıp olur .. anaparadan da kayıp olur..

Erken satarsanız zarar olur, vadeyi beklerseniz zarar olmaz, ama %30 faizden yararlanamamış olursunuz.

8. Tabiki lakin siz ve 10 yıllık tahvil [emoji3][emoji3] bir an düşünemedim..
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Erken satarsanız zarar olur, vadeyi beklerseniz zarar olmaz, ama %30 faizden yararlanamamış olursunuz.

Sayfa 484/1006 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •