Sayfa 608/1002 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Merkez bankasının faiz indirimi kararından sonra PPF da ve BAF da ilk üç fon hangileri olabilir.Fonlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini açıklarlarsa ben ve benim gibi kararsız arkadaşların karar vermelerine yardımcı olacaklardır.
    Pff de ilk hyv su snda

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Eğer piyasalar son iki ayda güzel bir atak yapmazsa korkarım ki bir çoğumuzun yıllık fon getirileri mevduat altında bile kalabilir. Yıl iyi geçmedi. Fonlar maalesef bekleneni veremedi.
    Maalesef öyle olacak, ağırlıklı ppf fonlardayım oradan kur ve enflasyon zararı çok olacak zaten, hisse fonlarda ve gbc de zararlar daha çıkmadı, değişkenlerin bazıları yine fena değil ama miktarları olarak az olunca onlar da kurtarmıyor. Bundan sonra ağırlığı hangi fonlara vermek gerekir onu düşünüyorum ama bulmak çok zor

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Maalesef öyle olacak, ağırlıklı ppf fonlardayım oradan kur ve enflasyon zararı çok olacak zaten, hisse fonlarda ve gbc de zararlar daha çıkmadı, değişkenlerin bazıları yine fena değil ama miktarları olarak az olunca onlar da kurtarmıyor. Bundan sonra ağırlığı hangi fonlara vermek gerekir onu düşünüyorum ama bulmak çok zor
    Deneme yanılma yapıyorum
    Kar iyi olanlar da devam, olmayanı satıyorum
    Sattığıma yeni başka fon alıp deniyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Deneme yanılma yapıyorum
    Kar iyi olanlar da devam, olmayanı satıyorum
    Sattığıma yeni başka fon alıp deniyorum
    Ben de son bir aya kadar öyle yapıyordum, çok çeşitli sepet yapıp azar miktarda alıyordum, sonra iyi gidenleri tutup miktarını arttırıyor diğerlerini satıyordum. Ama belli de olmuyor ki durum tersine de dönebiliyor, beğenmeyip sattığın çıkabiliyor, iyi dediğin de düşebiliyor veya yerinde sayıyor. Yine ağırlıklı olarak riski yüksek fonlara yöneleceğiz herhalde başka türlü bu kur ve enflasyon karşısında eriyip gideceğiz.

5. Dunku endeksin yukselisine elimdeki IPB, OPB ve TCD fonlari hic ayak uyduramamis

Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Dunku endeksin yukselisine elimdeki IPB, OPB ve TCD fonlari hic ayak uyduramamis

Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sıkıntı yok hocam İPB'yi çok sevdiğini her seferinde dile getiriyorsun

7. Günaydın arkadaşlar IJA inveo portföy atak değişken fonu hakkındaki fikirleriniz nedir? 1 ayda %6 getirmiş

8. Bu OSD ye akil ermiyor.gecen ay faiz dususte o a yakin getirdi .dunku 200 puan dususe dolar %2.5 artti bugun 0.60 gunluk getirmis
    Dolar artti.cdc artti.dt 10 yillik artti
    Osd bugun .0.60
    Bu getiriyi nerden yapti anlamadim
    Eskiden dolar ve cds artinca getiride yukluce duserdi.
    Portfoye baska enstrumanlar mi eklediler turev flan ne dersiniz.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 608/1002 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •