Pff de ilk hyv su snda
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pff de ilk hyv su snda
Maalesef öyle olacak, ağırlıklı ppf fonlardayım oradan kur ve enflasyon zararı çok olacak zaten, hisse fonlarda ve gbc de zararlar daha çıkmadı, değişkenlerin bazıları yine fena değil ama miktarları olarak az olunca onlar da kurtarmıyor. Bundan sonra ağırlığı hangi fonlara vermek gerekir onu düşünüyorum ama bulmak çok zor![]()
Ben de son bir aya kadar öyle yapıyordum, çok çeşitli sepet yapıp azar miktarda alıyordum, sonra iyi gidenleri tutup miktarını arttırıyor diğerlerini satıyordum. Ama belli de olmuyor ki durum tersine de dönebiliyor, beğenmeyip sattığın çıkabiliyor, iyi dediğin de düşebiliyor veya yerinde sayıyor. Yine ağırlıklı olarak riski yüksek fonlara yöneleceğiz herhalde başka türlü bu kur ve enflasyon karşısında eriyip gideceğiz.
Dunku endeksin yukselisine elimdeki IPB, OPB ve TCD fonlari hic ayak uyduramamis![]()
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın arkadaşlar IJA inveo portföy atak değişken fonu hakkındaki fikirleriniz nedir? 1 ayda %6 getirmiş
Bu OSD ye akil ermiyor.gecen ay faiz dususte o a yakin getirdi .dunku 200 puan dususe dolar %2.5 artti bugun 0.60 gunluk getirmis
Dolar artti.cdc artti.dt 10 yillik artti
Osd bugun .0.60
Bu getiriyi nerden yapti anlamadim
Eskiden dolar ve cds artinca getiride yukluce duserdi.
Portfoye baska enstrumanlar mi eklediler turev flan ne dersiniz.
Yer İmleri