Originally Posted by obstinate bu grafiğinizi görmeden biraz aldım bakalım ne olacak 2,45 üzerinde buda roketler zannımca...
Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir.. twitter-@ZaWarona
Originally Posted by SaVaRoNa 2,45 üzerinde buda roketler zannımca... Abi 2,45 üstü nereye roketler geldi çattı 2.45
Originally Posted by freedreams Abi 2,45 üstü nereye roketler geldi çattı 2.45 2.74 lerde sağlam bir direnç var oralara gelirse sahne değişir tekrar bakarız.
Originally Posted by SaVaRoNa 2.74 lerde sağlam bir direnç var oralara gelirse sahne değişir tekrar bakarız. Acilista 2.35 aldim 2.45 verdim ) Cok hizliyim demi ;)))
Twitter : @Sacro_trade Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Originally Posted by Sacrosanct Acilista 2.35 aldim 2.45 verdim ) Cok hizliyim demi ;))) Sacro bu sene resmen trade'in gözüne vurdun :D
Bilmek değil, yapmaktır hayatı değiştiren!
Originally Posted by productivity Sacro bu sene resmen trade'in gözüne vurdun :D valla parayi koyacak yer bulamiyorum [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41]
Originally Posted by Sacrosanct valla parayi koyacak yer bulamiyorum [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] Ben size Ayakkabı kutusu göndereyim [emoji2][emoji2] iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR
Forum Rules
Yer İmleri