Sayfa 515/1006 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors(S&P), Türkiye'nin kredi notu ve görünümünde bir değişikliğe gitmedi.

S&P'nin değerlendirmesinde Türkiye'nin bu yıl sağlanan destekler, ihracatta güçlü toparlanma ve iç aktivite ile yüzde 8,6 büyümesinin beklentiği belirtildi.

Açıklamada, tüm bu gelişmelere rağmen Türkiye'nin ödemeler dengesi pozisyonunun zayıf, para politikasının ise öngörülemez olduğu ifade edildi.

S&P, "Enflasyon yıllık yaklaşık yüzde 20 ile derecelendirdiğimiz 137 ülke arasında 8. sırada bulunuyor" değerlendirmesinde bulundu.

Kredi derecelendirme kuruluşu, bankacılık sisteminde risklerin artması durumunda notların düşürülebileceği uyarısında bulundu.

https://www.foreks.com/haberDetay?id...f47e00018cd11a
    S&P ile türkiyenin Reyting anlaşması yok.!!
    Moodys en etkili Reyting kuruluşu.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

https://www.google.com/amp/s/tr.euro...onteme-basvuru
    Ekonomik krizlere çözüm aracı olarak değerlendirilen sermaye kontrolü nedir?
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. EPGİS Başkanı Fesih Aktaş, benzinin 11 lira olabileceğini, motorine 2 lira, LPG'ye de 1 lira zam gelebileceğini ifade ederek, düzenleme olmazsa durumun vahim olduğunu söyledi.
    https://www.memurlar.net/haber/99712...mi-olacak.html

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    sabahları toz zerdeçal çayı içmek lazım.
    kolestrol düşmanı.
    karaciğeri full çalıştırıp temizliyor ve damarları açıp onarıyor.

tabi insan bu bilgileri anjio olup stent taklıdıktan sonra öğreniyor.
    Değerli bilgi teşekkürler...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Sayın toprak serdar şu anda 10 yıllık tahvil faizinin 22,23 ve üstüne çıkmasını bekliyorum. Yarısıyla tahvile yarısıyla borsaya girecem ama borsanın son bir cakilmasini bekliyorum

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    geçen hafta ısctr tarihin dip seviyesinde burada yorum yaptım.
    oradan yakalıp alanlar %6 civarında kar edebililerdi.

ancak trade etmek çok stresli benim için bıraktım günlük ve anlık trade etmeleri.
    sağlık çok daha önemli bir konu.

bu yaşlarda uygun yerden yakalayıp en az 6-8 ay hiç yüzüne bile bakmadan yatırımlık bakıyorum.

bana göre önümüzdeki günlerde bist de son bir dip olacağı oradan yeni zirveleri gideceği senaryoları kurguluyorum.
    Geçen hafta viop %30 bıraktı. Robotlar sağolsun:-) Elle trade ederek hissede bu karları almak bence çok zor. %30 iyi ihtimalle 6 ayda alınabilir hisse senetlerinde.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın toprak serdar şu anda 10 yıllık tahvil faizinin 22,23 ve üstüne çıkmasını bekliyorum. Yarısıyla tahvile yarısıyla borsaya girecem ama borsanın son bir cakilmasini bekliyorum
    Bademler de oyun bitmez. Yabancı girişi falan hikaye. Mkk dan yabancı yakasını takip ederseniz sürekli düştüğünü görürsünüz.

İlla ki hisse senedi alacak olsam kademeli alırım. Dibi ya da tepeyi yedirmezler. Ytd.

8. Banka hisselerini almam zaten diğer hisselerin düşmesini bekliyorum.

Sayfa 515/1006 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •