Sayfa 37/2203 İlkİlk ... 27353637383947871375371037 ... SonSon
Arama sonucu : 17621 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Suriye

Ayn el Arap

Bayraktar Tb2 Siha az önce bir karargahı (Ypg/Pkk üyeleri toplantı halinde iken) vurdu
    3-4 saat önce hareket halinde bir araç vurulmuş 4 pkklı öldürülmüştü.

Burada çok daha fazla telefat var.
    @erefefik

2. https://www.yenisafak.com/gundem/chp...ndular-3708366

"Ülkemizde görev yapan 10 Büyükelçinin istenmeyen adam ilan edilmesi Türkiye'nin uluslararası alandaki yalnızlığını telafisi olmayan bir boyuta taşıyacaktır. Dışişleri Bakanının bu hatadan dönülmesi için gereğini yapacağını umuyorum. Aksi takdirde görevden affını istemesi gerekir." dedi.
    Kimse Türkiye’nin iç işlerine karışmamıştır, karışamaz.
    Türkiye'nin iç işlerine karışılmıştır. Bunun gereği Tayyip Ağamın söylediğinin yapılması.

Çavuşoğlu'na istifa et diyor. Bu saatten sonra istifa etse ne olacak? İşte bunun için Chp'li değiliz...
    @erefefik

3. Hollanda elçisi gitmiş diye haber yapmışlar ama yalanlandı. Doğru değil bu haber.

Çavuşoğlu Güney Kore'den dönüş yolunda. 8 saattir Çavuşoğlu'ndan bir ses yok.
    @erefefik

4. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    3d
    CB Erdoğan’ın sınır dışı edilmesini istediği bir büyükelçi ile görüştüm, sınır dışı edilme konusunda henüz bir bilgi gelmediğini ve pazartesi gününü beklediklerini söyledi.

Dışişleri Bakanlığı’na ise Hollanda Büyükelçisi’nin sınır dışı edildiği iddiasını sordum, yalanladılar.

5. Dr. C. Kani Torun
    @torunkani
    ·
    1 sa
    10 Büyükelçinin PNG ilan edilip gönderilmesi doları 10TL nin üzerine çıkaracak bilinçli bir adım. Ülkedeki varlıkların iyice ucuzlaması, ülkenin ucuz işçi cenneti olması amaçlanıyor. Daha fakir, kontrol edilebilir, demokrasinin olmadığı bir 3. Dünya ülkesi olmak amaçlanıyor.
    @erefefik

10 elçi hemen, 100 elçi yarın.
    Elçiye ihtiyaç yok ki, watsap var, zoom var.
    Çağa ayak uydurun beaaaa...! 🤩🤪🧐👋

7.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    10 elçi hemen, 100 elçi yarın.
    Elçiye ihtiyaç yok ki, watsap var, zoom var.
    Çağa ayak uydurun beaaaa...! ��������
    )))))))))))))))))))
    @erefefik

8. METIN GURCAN
    @Metin4020
    ·
    4d
    Büyükelçiler krizi Pazartesi kabine toplantısı ile netleşecekmiş. Ankara'da herkes şokta. 2 yaklaşım var:
    1. Erdoğan bu açıklamayı danışmadan+düşünmeden yaptı. (O zaman P.tesi düzelir)
    2.Erdoğan açıklaması iyice düşünülmüş bir siyasi sürecin ilk adımı. (O zaman seçim geliyor)
    @erefefik

Sayfa 37/2203 İlkİlk ... 27353637383947871375371037 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •