Originally Posted by nosfecagri Kemal dayunuza kızıyonuz buva diye. Adam ayunun hası çıktı bak corta 300 pivan yazdı bile - ki basarı var gibi daha. Benden inatla poz yok 1 kasıma kadar dinlenmeye aldum dayu. Verdin gaza adamı, stop da yapmamıştır senin gazınla😀
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Originally Posted by Cautionary Verdin gaza adamı, stop da yapmamıştır senin gazınla Abicim ben flatim kime ne gaz vereyim zardan düştük 1 kasıma kadar. Beybaba kim ola ki? Hangi tahtaya vuracak? İcabediyorsa biz de vururuz sıkıntı yok.
gönül rahatlığıyla dolar şortlayacağımız günler gelir mi ki? ya da ne zaman gelir?
audentes Fortuna iuvat
https://twitter.com/t24comtr/status/...CRyhkwRcA&s=19
Originally Posted by Cautionary Verdin gaza adamı, Yazdığından beri çözmeye çalışıyorum şu cümleyi...
@DaveRunally
Ben daha fazla dayanamıycam şahit abi, kaşıntımı tutamıyorum. 1626 şort
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by nosfecagri Abicim ben flatim kime ne gaz vereyim zardan düştük 1 kasıma kadar. Beybaba kim ola ki? Hangi tahtaya vuracak? İcabediyorsa biz de vururuz sıkıntı yok. Platodata'nın eskilerinden, gediklilerinden. Umarım buradadır. Bu arada benzinden 28 kuruş daha geçirmişler, hayırlı olsun. [emoji35][emoji35][emoji35] Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by el turco gönül rahatlığıyla dolar şortlayacağımız günler gelir mi ki? ya da ne zaman gelir? bunlar gittiğinde...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Forum Rules
Yer İmleri