Originally Posted by
vivatrader
Borsa benim için oyun oynama yeri değil herkes çocuğuna ev araba bırakıyor ben de bacası tüten, temettüsünü düzenli veren, dürüst ve namuslu yönetilen şirketleri bırakıyorum. her düşüşte çocuğumun kumbarasına bu şirketlerin hisse senetlerini atıyorum. Bir de her gün az biraz düzenli alırım.
Kanımca bu hükümet giderse yabancı sermaye ve yabancı ülkeye kaçan bıyıklı sermaye öyle bir borsaya saldırır ki biz "Ne oluyor yahu..?" diyene kadar bir anda hisseler 4 kat değerlenebilir. Benim senaryom o şekilde... Ama seçimlere daha var acele etmiyorum. Azar azar çocuğumun kumbarasına atıyorum. Aksi gerçekleşirse zaten ne ev, ne araba, ne de başka hiçbir şeyin değeri olmaz çünkü venezuela gibi bir ülke oluruz diye düşünüyorum.
-----
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
Bu adamlar da oyun bitmez. Kendileri dışında hiç kimsenin kazanmasını istemezler. Herkes seçimi beklerken bir badem oyunu ile yukarı sürerlerse şaşırmamak lazım. Seçimden sonra almak isteyenlere badem fiyatından satıp parayı cebe atarlar. Ytd.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri