Sayfa 176/1003 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    dikkat etmenizi oneririm.
    Haklısında hayek abi, mantıklı düşünürsek bu ereğlinin sipekisi bi yerde kâr realize edecek, sonsuza kadar yükseltemez ya
    en mantıklı çözüm yüksek kârlı bilançoyla tavana yakın yükseltip yüzde 5 gibi (belki tavanda yaptırır bilemem) coşkuyla o arada çaktırmadan mal kitleyebilü
    tabii bu senaryo, tutar tutmaz bilemem
    ama şansımı deniycem.

bakınız, mesela geçen Ford tavana yakın yükselmişti aradan iki gün geçmesine rağmen ve üstelik endekis iki gündür ralli yapmasına rağmen o gün ki gördüğü yüksek seviyeyi göremiyor.
    Belki eski ereğlicilere bişii olmaz ama 22 lerden ereğli alanı melül melül meletebilürler
    Hamdım Piştim Yandım

2. https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post5578273

Cevabı alamıyacığımı biliyorum zaten
    Hayat hoş gerisi boş

3. Web sürümünde virüsten dolayı hesap bloke olduğu için kullanamıyorum PC den ekranı kaplayan reklamları tehdit algılıyor laptop cep telefonu aktif kullanımda olduğu vaktim pek yok ve çoğunlukla genelde mobilim .
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Senin viop olarak bir tane real time online pozisyonuu görelim hele ..sonra gel viop topiğinde yaz ..

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Web sürümünde virüsten dolayı hesap bloke olduğu için kullanamıyorum PC den ekranı kaplayan reklamları tehdit algılıyor laptop cep telefonu aktif kullanımda olduğu vaktim pek yok ve çoğunlukla genelde mobilim .
    Bir daha yazımın üstünde yazını görmeyim ..bak bu iki oldu ..

Belki başka alemdesin ama ardışık gelince yanlış anlaşılır ..seni uyarmıştım ..umarım 3. olmaz.
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Haklısında hayek abi, mantıklı düşünürsek bu ereğlinin sipekisi bi yerde kâr realize edecek, sonsuza kadar yükseltemez ya
    en mantıklı çözüm yüksek kârlı bilançoyla tavana yakın yükseltip yüzde 5 gibi (belki tavanda yaptırır bilemem) coşkuyla o arada çaktırmadan mal kitleyebilü
    tabii bu senaryo, tutar tutmaz bilemem
    ama şansımı deniycem.

bakınız, mesela geçen Ford tavana yakın yükselmişti aradan iki gün geçmesine rağmen ve üstelik endekis iki gündür ralli yapmasına rağmen o gün ki gördüğü yüksek seviyeyi göremiyor.
    Belki eski ereğlicilere bişii olmaz ama 22 lerden ereğli alanı melül melül meletebilürler
    22 lira bedava kaldı. f/k yamuldu. düzeltmeleri lazım.
    benden de size bir hayır geliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    22 lira bedava kaldı. f/k yamuldu. düzeltmeleri lazım.
    benden de size bir hayır geliyor.
    Pazarlık yapmak istiyorsun yani, tmm düz hesap 25 olsun
    fazlası kurtarmaz
    Hamdım Piştim Yandım

7. Abi bi suru pahalı kağıt var gel ona vur levyeni Ereğli de 30 lira olsa pahalı diyemeyiz, he gider gitmez düşer düşmez bu lar devam eder etmez bunlar ayrı konu da yani pahalı kağıt shortlayayim diyorsan yarın tavan bile çekse Ereğli pahalı olmuyor.

He canım çekti levye vuracam ya tutarsa dersen vur tabi biz şey etmiş olmayalım.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eregli güzel kâr açıklamış, yarın muhtemelen tahtanın sipekisi coşkuyu verir, sayım doğru ise 22 lerden şort giymeyi düşünüyorum
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ereğli tavana yakın açacak, vadeli burada duracak enteresan...

Sayfa 176/1003 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •