Sayfa 181/1003 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Viop XXXVI

Kasım ayında MSCI Emerging Markets gurubundan Frontier Markets gurubuna atılma durumumuz varmış. Ayrıca buğday ithalatında Çin'i geçerek birinci olmuşuz
    Yine şahlanmış muhteşem ekonomimiz.
    Durmak yok, batmaya devam.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Biden'ın Ankara Büyükelçiliği'ne aday gösterdiği Jeff Flake, Senato Genel Kurulu'nda onaylandı

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Kasım ayında MSCI Emerging Markets gurubundan Frontier Markets gurubuna atılma durumumuz varmış. Ayrıca buğday ithalatında Çin'i geçerek birinci olmuşuz

Valla her kötü haberi umursamadan çıkış yapıyoruz. Bu haberle de 1800 ler artık daha mantıklı gelmeye başladı bana

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Valla her kötü haberi umursamadan çıkış yapıyoruz. Bu haberle de 1800 ler artık daha mantıklı gelmeye başladı bana
    TL bazında endeksin bir anlamı yok. Döviz bazında 2013 yılından beri perişanları oynuyoruz. Küçük tepkiler (döviz rallileri) dışında sürekli aşağı.

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    TL bazında endeksin bir anlamı yok. Döviz bazında 2013 yılından beri perişanları oynuyoruz. Küçük tepkiler (döviz rallileri) dışında sürekli aşağı.

Kesinlikle öyle. Ben bist i al biriktir tarzı bir yatırım olarak hiç görmedim. Uzun vadeye bakınca dolar bazlı zarardayız dediğiniz gibi.
    Tabi temettücü arkadaşlara saygım sonsuz. Ama ben rantabıl bir yatırm olmadığını düşündüğüm için çıkış trentlerinde alıp, dönüşlerde satmaya çalışarak daha iyi prim yapıyorum.

2021 de endeks 5 kez 180 doları denedi ve kıramadı. Ben tekrar oraya doğru bir hareket bekliyorum. Bakalım olacak mı.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku

ithalat dediğiniz bir şeyin parasını ödeyip satan alabilme gücü değil midir, nesi kötü bunun..?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ithalat dediğiniz bir şeyin parasını ödeyip satan alabilme gücü değil midir, nesi kötü bunun..?
    Haklısınız, paramız var ki alıyoruz. MB rezervleri altın dahil EKSİ 48 milyar dolar, altın hariç EKSİ 71 milyar dolar.
    Çok güçlüyüz. [emoji23][emoji23][emoji23]

Bu arada ironi güzeldi [emoji106][emoji106][emoji106]

8. Saglık bakanlığın verilerine göre %82 lik oran ile Türkiyede aşılamada en yüksek ili olan Ordu da vaka sayısı, %52 oran ile en düşük olan Urfa dan dört kat fazla…..

Şu Bilim Kurulu(!) hazretleri nefis bir bilimsel açıklama yapsada şu cahil kafamıza cahilce sorular gelmese bari..

Hep diyorum. Bu 21 yy da bilim adamlarida tipki din adamlari gibi ittibar kaybedecekler.

Cunku tipki din adamlarinin dini siyasallastirip ideolojilestirdikleri gibi bilim adamlarida bilimi siyasallastirip ideolojilestiriyorlar.

Yanlış anlaşılmasın. Aşı karşıtı değilim. Ama covid 19 virüsü ile ilgili kafam allak bullak.

Sayfa 181/1003 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •