Sayfa 185/1003 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yonca
    kchol
    eregl
    tuprs
    sasa

bendede bunlar var.
    Diğer tahtalarla piyasaya göre devam

2. eregl görüp görebileceği en yüksek karı gördü...

çelik fiyatlarından dolayı önümüzdeki dönemde bu karı görmesi imkansız...

3. Sanayi sat banka al günü olabilir mi acaba
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,737
    Blog Entries
    6
    bankalar sudan ucuz da bu yetmiyor.
    onların gitmesi için yabancı lazım. yatırım yapılabilir notlarımız da çöp olduğuna göre ve memlekette öngörülebilirlik de olmadıgına göre yabancıyı nasıl getircekler memlekete?
    yerli ile bankaların şahlanması İMKANSIZ

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ereğlinin gördüğü göreceği buydu; karlılık tepesini yaptı... bundan sonrası yokuş aşağı...
    artık endex gidecekse bankalarla gider, o da alırlarsa tabi bunları... özeller cidden ucuzlar...
    başka da ucuz kağıt pek kalmadı... tupraş falan da artık alım fırsatı olmaktan çıktı bu fiyatlarda...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

5. Dogru, tahtalar kalkmıyor yerlinin şeyi yetmiyor.

De abi kalkmıyor etmiyor diye diye, bak ykb 2.63, 2 sene içinde bana göre hisse başına net 2.6 tl veya üstü kar gelecek.

Tamam borsa long short viop o bu da.

İnsaf.

Yani spotta aldım, maliyet de iyi, satmıyorum ulan kim indirirse indirsin kim kaldırırsa da kaldırsın.
     Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    bankalar sudan ucuz da bu yetmiyor.
    onların gitmesi için yabancı lazım. yatırım yapılabilir notlarımız da çöp olduğuna göre ve memlekette öngörülebilirlik de olmadıgına göre yabancıyı nasıl getircekler memlekete?
    yerli ile bankaların şahlanması İMKANSIZ
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ereğlinin gördüğü göreceği buydu; karlılık tepesini yaptı... bundan sonrası yokuş aşağı...
    artık endex gidecekse bankalarla gider, o da alırlarsa tabi bunları... özeller cidden ucuzlar...
    başka da ucuz kağıt pek kalmadı... tupraş falan da artık alım fırsatı olmaktan çıktı bu fiyatlarda...
    Sanaiylerde de geleceği iyi kağıtlar var. EREGL de döngüsel olması nedeni ile 1-1.5 yıl kısır geçebilir fakat diğer bir çok kağıtta hikaye var
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dogru, tahtalar kalkmıyor yerlinin şeyi yetmiyor.

De abi kalkmıyor etmiyor diye diye, bak ykb 2.63, 2 sene içinde bana göre hisse başına net 2.6 tl veya üstü kar gelecek.

Tamam borsa long short viop o bu da.

İnsaf.

Yani spotta aldım, maliyet de iyi, satmıyorum ulan kim indirirse indirsin kim kaldırırsa da kaldırsın.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benzer düşünüyorum. Portföyün bir kısmını uzun vadeli banka yapıp hiç dokunmamak lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Sanayi sat banka al günü olabilir mi acaba
    aynen öyle olacak gibi

Sayfa 185/1003 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •