Sayfa 204/1003 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bugünleri de gördük şükür

ANKARA (AA) Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 25 kuruş indirime gidilecek.

2. Cumhurbaşkanı:
    "Benim kitabımda geri adım atmak yok''

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi biz en büyük hatayı Halkbank alarak yabtık, gelmişin baa burda vob yabma diyon.
    Verdim tüm mallarımı bistte, daha bi lot hisse alırsam eşekler kovalasın aldığın gitmiyor sattığın uçuyor
    yaz bunu bi yere
    Aralık 1658
    2 ay soona görüşürüz uzlaşmada
    Dayı herşey olabilir bence keşke masaya oturmasaydin izlesende olurdu bedavaya

4.  Alıntı Originally Posted by Memedabi Yazıyı Oku
    Dayı herşey olabilir bence keşke masaya oturmasaydin izlesende olurdu bedavaya
    Para kazanmak var işin ucunda dayu, olayın albenisi burda
    kimler aralığa lönk girdi barnak kaldırsın
    Hamdım Piştim Yandım

5. İçim rahat değil. Kapanışa doğru her iki yöne olabilecek bir ****lik çıkaracaklar gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    İçim rahat değil. Kapanışa doğru her iki yöne olabilecek bir ****lik çıkaracaklar gibi.
    Palanın alengir yapmadığı vade sonu görülmemiştir

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VIOB da her nevi sistemi denedim.bana göre, en güzel işleyen ANA YÖNÜ TAHMİN EDİP, o yönde tek yönlü sistemle poz. almak...

3 hafta önce ,artık sadece long/flat olacağım demiştim...bu açıdan karlı oldu...kanımca hala long/flat iş yapar...BIST100 DE
    1485 altında ısrarlı kapanış olmadıkça LONG/FLAT...

KISA VADEDE ÇOK SERT YÜKSELDİK VE TÜM GÖSTERGELER AŞIRI ALIMDA. bir geri çekilme yakışır...veya 1485 e tekrar değmesi
    ağzınıza sağlık bende bundan bahsediyorum algo işi sakat gereksiz zaman kaybı..strateji başka algo başka..yok öyle oturduğun yerden para...daha önce de dedim bir çok tahta kaldıran tanıdıığım var adam teknikçiye ihtiyac duyuyor adam basıp parayı alamz mı bir şeyler yaptıramaz mı.!!
    evet algo hı hı para kazandırır hemde 1 dk de

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bugünleri de gördük şükür

ANKARA (AA) Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 25 kuruş indirime gidilecek.
    hisse senedi gibi maşallah. Anlık fyat değişiyor.

Sayfa 204/1003 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •