Sayfa 814/932 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. Gerel; Yeşil çizgiler ana trendler, bordo küçük düşen ve üçgen, kırmızı ana düşen. 5,5 stop, 5,62-5,87 direnç. Üçgen kırılımı olursa hedefi 6,46. Pozitifim. Sistemsel duruşu; stop 5,49, dirençler 5,67-5,81. Ema500 destek yapmış buradan dönüş görünüyor. Elektrikli araçlar gelecekte yaygın hale geleceği düşecek olursak Gerel'in geleceğini ciddi pozitif olacağını düşünüyorum.

Ozkgy; Trendsel durumu yeşil çizgiler ana trendler, Fincan kulp görünümü var. Tepelerde yakın olması olumsuz, Stop 5,03. Çalışırsa hedefi 6,22. Sistemsel durumu;sistem kar al demiş. Aşırı alım bölgesinde, kısa stop 5,04 altı kapanış. en yakın destek 4,7. Ben pozitif değilim, düzeltme yakın gördüm.
    Bol kazançlar...

2.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku

Gerel; Yeşil çizgiler ana trendler, bordo küçük düşen ve üçgen, kırmızı ana düşen. 5,5 stop, 5,62-5,87 direnç. Üçgen kırılımı olursa hedefi 6,46. Pozitifim. Sistemsel duruşu; stop 5,49, dirençler 5,67-5,81. Ema500 destek yapmış buradan dönüş görünüyor. Elektrikli araçlar gelecekte yaygın hale geleceği düşecek olursak Gerel'in geleceğini ciddi pozitif olacağını düşünüyorum.

Ozkgy; Trendsel durumu yeşil çizgiler ana trendler, Fincan kulp görünümü var. Tepelerde yakın olması olumsuz, Stop 5,03. Çalışırsa hedefi 6,22. Sistemsel durumu;sistem kar al demiş. Aşırı alım bölgesinde, kısa stop 5,04 altı kapanış. en yakın destek 4,7. Ben pozitif değilim, düzeltme yakın gördüm.
    Bol kazançlar...

Eline sağlık üstad. Sağolasın.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Eline sağlık üstad.
    Yayın gitmemiş test yayını duruyor.
    Lakin sen daha çok DJ yayını yapmışsın abi
    Önceden duyursan katılmak isteyeni konuk olarak alsan falan...
    Tabi enerji, emek, zaman istiyor.
    "Yorucu iş" dersen diyecek birşey yok.
    Ellerine sağlık.
    Bilmiyorum ki nasıl konuk alınır? Nasıl yetki verilir? Bu konuda da malesef çok cahilim, yayını kendi elimle kapattım.

DJ konusuna gelince beklerken millet sıkılmasın diye müzik açmıştım daha neler yapılabilir bilmiyorum.

Hadi 3-5 kişi beraber bir test yayını yapalım nasıl olacak öğretin. Olmaz mı?

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bilmiyorum ki nasıl konuk alınır? Nasıl yetki verilir? Bu konuda da malesef çok cahilim, yayını kendi elimle kapattım.

DJ konusuna gelince beklerken millet sıkılmasın diye müzik açmıştım daha neler yapılabilir bilmiyorum.

Hadi 3-5 kişi beraber bir test yayını yapalım nasıl olacak öğretin. Olmaz mı?
    Ben de OBS yi kurarım bi ara. Birlikte test ederiz olmaz mı?
    Şimdi KV Akademi için video edit ediyorum.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku

Gerel; Yeşil çizgiler ana trendler, bordo küçük düşen ve üçgen, kırmızı ana düşen. 5,5 stop, 5,62-5,87 direnç. Üçgen kırılımı olursa hedefi 6,46. Pozitifim. Sistemsel duruşu; stop 5,49, dirençler 5,67-5,81. Ema500 destek yapmış buradan dönüş görünüyor. Elektrikli araçlar gelecekte yaygın hale geleceği düşecek olursak Gerel'in geleceğini ciddi pozitif olacağını düşünüyorum.

Bol kazançlar...
    Eyvallah Canel bey, ellerinize sağlık

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Ben de OBS yi kurarım bi ara. Birlikte test ederiz olmaz mı?
    Şimdi KV Akademi için video edit ediyorum.
    Tamam üstadım, kolay gelsin

Başlığı izleyen arkadaşlar, bir mesaj atsanız, kaç kişi izlemek ister canlı yayını? Eğer 3-5 kişi olursak bir daha deneyelim diyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Başlığı izleyen arkadaşlar, bir mesaj atsanız, kaç kişi izlemek ister canlı yayını? Eğer 3-5 kişi olursak bir daha deneyelim diyorum...
    +1

Lakin ben çalı arkasındakilerden ses geleceğini pek sanmıyorum.
    Biz başlatırız, zamanla beğenen gelir diye düşünüyorum.

Sen listeyi ve listeye dair ayrıntıları, soruları vb yanıtlarsın,
    Teknik analiz yapan arkadaşlar paylaştıkları analizlerin ayrıntılarını,
    Soru-cevap,
    İstiklal Marşı,
    Kapanış

Sayfa 814/932 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •