Sayfa 348/699 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Çok zorlu tahta sn tarila. Biliyorsunuz siz de. Şu yukarı trendde hiç bisey alamadık görüyorsunuz. Yine o bildik bıkkınlık verici seansları yaşatacak. Görünen o.

2. Keşke düşse de ortaklığımız daha da artsa dediğim hisse. Varlıklarını gerçek değerlerden satsalar hisse başı kaç para düşer, oturup düşünmek lazım. Eve, arabaya para bağlayacağıma yatsın burada en kötü temettüsü yeter. O derece.

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

zor hisse...alıp atacağım diyene kazandırır...trade edeyim diyen malını kaptırabilir. 12 aylıkta dolares ve değerlemeler beraberinde rekor bilanço beklentim var. Burada full mal ile gitmek sıkıntılıdır. Sert verdiklerinde eklemeler için yedek şarjörlü gitmek gerekir.

4.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    yine dandik hareketler,benim beklentim 21 ler ordan yüklüce alacağım
    21 çok demişsin sen dipçi bi abimize benziyorsun 10 tl ye düşerse al boşver 21'i

5.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    21 çok demişsin sen dipçi bi abimize benziyorsun 10 tl ye düşerse al boşver 21'i
    O kadarda değil,ama bölünmeden 10 TL yi görürse tası tarağı satıp alırım....

6.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    O kadarda değil,ama bölünmeden 10 TL yi görürse tası tarağı satıp alırım....
    10 tl yi görebileceğini gerçekten düşünüyor musunuz? Bu fiyatlar bence dip. Yakında bu fiyatlardam toplayamadım diye üzülebilirsiniz. Tabi ki herkesin kendi tercihi. Ytd.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
    Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir.

7. Pandemi dönemi öncesi zirvesi 3.2 dolar civarı, son zirvesi 4.2 dolar civarı ve yıl sonu bilanço hareketi zamanı yaklaşıyor. Hillside değerlemesinde kötü bir sürpriz olmayacaksa 6 ay içinde dolar bazlı olarak en az %25-30’luk yükseliş bekliyorum. Daha da yukarı potansiyel olmakla birlikle üstüne kısmet diyeyim.

Sayfa 348/699 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •