Sayın tilkii bilançosu ne zaman gelecek bilginiz var mı tarih olarakASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın tilkii bilançosu ne zaman gelecek bilginiz var mı tarih olarakASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir bilgim yok ne yazık ki.
Aracı kurumlardan pek fazla tahmin yok 3. çeyrek için. En yüksek hedefi veren iş yatirim. 353 milyon tahmininde bulundu ve ondan sonra da toplamaya başladı.
Birde vakıf'ın 292 milyon tahmini var.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Son düzenleme : tilkiii; 27-10-2021 saat: 13:20.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
ufak ufak kenarda yerimizi alalım.
seninle ilgili iyi şeyler düşünmek istiyorum. kemal zorlu dan sonra diğer zorlu ile dansa hazırım. sen öbüründen daha insaflısın gibi geliyor bana.
şirket temel analizine bakınca, vesbenin %85 i vestele ait iken piyasa değerlerine bakıyorum vestelin içinde vesbe hariç vestel yok. çok ilginç. Araştırma masaları şirkete yeni değerlemeler yaptırsanız artık diyorum. şaka gibi ama değil : vestelin içinde vestel yok.![]()
son 2 haftada yabancı 1.8 milyon lot alım yapmış. (1,3 milyon Citı ,500k Deutxche)
Bugun 25,5 daki 50 günlük ort. üstüne atmaya çalıştı ama kalamadı. İlaveten 25,90 larda düşen kanal var. Bu 2 direnç üstüne çıkarsa rahatlar, altında kalırsa baskı devam eder bana göre.
Ben pazartesi 20 günlük ort.üstünde kapanış gelince aldım. Bakalım ne yapacak.
Bilanço hiç iyi değil arkadaşlar
Valla Ereğli bilancosu iyiydi. Kafasına vurdular. Dün şişe bilancosu iyi geldi,bugün hali ortada.
Bizim ülkede dinamikler garip işliyor. Bu da ne yapacak pazartesi göreceğiz.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3. çeyrek Vestel 147 milyon kar.
Toplam 9 aylık (1060) 1 milyar 60 milyon kar.
Satışlar iyi olmasına rağmen faaliyet karı düşmüş.
Hissenin son aylardaki hareketsizliği bazı sinyaller veriyordu.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri