Sayfa 219/1003 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Şöyle bak endeks geçen seneki dibinden şimdiki dibine yüzde kaç dolar kazandın .

Çünkü dip hemen hemen eşit ona bak öyle karar ver zirveye gidişi ������
    Gene iyi kazandık başkan ya. Zirveye gider mi gitmez mi ne bileyim gitmese bile fena sayılmayız giderse halay çekeriz dayu

2. Günün en güzel haberidir

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, sosyal medyada muz yiyen Suriyeli 7 mültecinin yakalandığını, haklarındaki adli işlemlerin tamamlanmasının ardından da sınır dışı edileceklerini açıkladı...

3. https://www.tradingview.com/x/i47oK3H3/

"Dolar bazlı XU100 / Gelişmekte Olan Ülke Endeksleri" grafiğinde 2021 Nisan sonrası için regresyon kanalı koydum. Bence seçimlere kadar, 2022 Q3'e kadar bu kanal içinde hareket etmemiz bana makul geliyor. Herhangi bir T anında pahalı mıyız ucuz muyuz diye aklım karışırsa buraya bakacağım. Ne kadar üst çizgiye yakınsak o kadar pahalıyız diyeceğim.

Grafiğin 2004 yılından bu yana hali de bu şekilde. Halimiz içler acısı ne yazık ki

https://www.tradingview.com/x/59E51ZDh/
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Biz memedabi ilen birbirimize ok atıyoruz, bize uyupta viob hayatınızı bitirmeyin aman dikkat edin trend yukarı rüzgara doğru çiş yapan ıslanmayı göze almış demektir.
    memedabi ne demek istediğimi anlamıştır ama siz farklı anlayabilürsünüz.
    Senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir
    yeni sloganımız bu
    Ralli yaparken adam dövüyor, psikopatlar
    bugünün şanslı hisseleri ereğli Asels Ford Kardemir bakalım yarın hanki hisseyi kızartacaklar acaba
    a yonca
    b tüp
    c thy
    d bim
    e şişe
    f hiçbiri
    İçiniz rahat olsun. Ben kendim ne görüyorsam o şekilde işlem yapıyorum. Kendim ettim kendim buldum. Kaybetsemde suçlusu benim kazansamda suçlusu benim,

5. dolar bazlı dip ama hisselere kaç kere doldur boşalt yaparak 5 dolarları geçirttik. hisselir çoğu dolar bazlı yeni zirveler yaptı. her şey endeks puanıyla açıklanmaz

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    hisseciler basmış yine topiki, yarın eccük sallayalım bağri masayı memedabi
    Emmi daha halk 3. Dalgaya başlamadı dur yav

Tupraş %40 prim yapmış kısa zamanda
    Düzeltmede yapmıyor..

Fiyatlar bana göre şişti.
    Dolar bazlı ucuz kalsa da..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Düzeltme 128 - 121 arasi yaptı aslında ama çok hızlı oldu. Şimdi 146 dan bir düzeltme daha yapar belki.

Ama tahtada viop miop işlem yapmaya çekiniyorum yalan yok. Hareketleri anormal. 3 lira basıyor 3 lira alıyor dakikalar içinde sapık gibi.
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Tupraş %40 prim yapmış kısa zamanda
    Düzeltmede yapmıyor..

Fiyatlar bana göre şişti.
    Dolar bazlı ucuz kalsa da..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 219/1003 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •