Sayfa 90/206 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 713 - 720 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    hissede dün bile mal çıkmışlar beklese bugün tavandan satsa öluyor sankı hayvan herif...
    Ya vallahi o kadar tiksindim ki satmak lazım ama temeline istinaden de satınca para kazanacak bile olsam hatta belki satmayınca buradan düşecek kaybedecek bile olsam satmıyorum sisteme vb uymak adına. Enteresan ya.

2. Bu da 2. tavan, gene bozar ederse diye resmini çekeyim dedim. Ortaklara inşallah hayırlı olur ben tiskindim kapatıyorum gerçekten ekranı.

Bir çok hisseyle XU-100 arasında korelasyon farkı açıldı , 100 endeks 60 puan sonra eski tepesine ulaşacak, ya hisse senetleri ??? ...Bir kaç tane 30 hissesiyle bunu çok pis ayarladılar....

100 endeks eski tepe >>>>1589

100 endeks şu an >>>>1522

Gözde Girişim eski tepe >>>>9,55.-TL.

Gözde Girişim şu an >>>>6,69.-TL.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ya vallahi o kadar tiksindim ki satmak lazım ama temeline istinaden de satınca para kazanacak bile olsam hatta belki satmayınca buradan düşecek kaybedecek bile olsam satmıyorum sisteme vb uymak adına. Enteresan ya.
    doğru hisselerdesin ve sabırlısın, parayı koyacak yer bulamayacaksın başarılar,bol kazançlar... bendeniz açılış eşleşmede verdim gitti...

5.  Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
    doğru hisselerdesin ve sabırlısın, parayı koyacak yer bulamayacaksın başarılar,bol kazançlar... bendeniz açılış eşleşmede verdim gitti...
    Çok şaşırttın abi niye ki? Tiksindirici idi hareketleri ama artık bu ülkede alıştık malesef anlık sinir olup geçiyorum ne yapalım. Barı görürsem ben de affetmem satar çıkarım acımam kalmadı ama henüz olumsuz bişey olmadı, sadece bu tavanı olması gerekenin 3 katı hacimle yaptı.

Hacimsiz tavan istiyordum bugün.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Çok şaşırttın abi niye ki? Tiksindirici idi hareketleri ama artık bu ülkede alıştık malesef anlık sinir olup geçiyorum ne yapalım. Barı görürsem ben de affetmem satar çıkarım acımam kalmadı ama henüz olumsuz bişey olmadı, sadece bu tavanı olması gerekenin 3 katı hacimle yaptı.

Hacimsiz tavan istiyordum bugün.
    33 senedir aynısını yaparım , az kazanmak için elimden geleni yaparım... fazla para beni bozar, sürümden kazanıyoruz ufaktan

7. Bugün artı 3 teyken yetiştik ve aldıl verende allah razı olsun bekleyeceğiz ederi bana göre çift hane
    ytd deli saçmasıdır

8. Hisse yı tasımak konusunda sıkıntı var gozde kısa zamanda iyi kar bıraktı bizden alanda kazansın hayrını görsün.
    Ytd.

Sayfa 90/206 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •