Her iki hissede de yazdım ederi ve çıktım sessizce şirketle ilgili en ufak ayrıntıya kadar inceliyorum şükür çok ii kazandım burdada yazdım ve elimdeki hisseleri byrda bile dile getirdim temel olarak ciddi bir araştırma yapmasaydım bu kağıt tek haneydi maliyetim ve 100k lotum vardı ve 17 lerde satmadım 11 e kadar getirdi dökülmem için temelini bu kadar ayrıntılı bilmesem bu kağıtta 8 ay direnip beklemezdim
Övgüleriniz için teşekkürler ki ben teknik olarak hatrı sayılır bir seviyede idim
ytd deli saçmasıdır
Burdada yazdım eylül ayında hepsi yaklaşık yğzde 50 yaptı sarkuysandan fazla kazandırdı
2 spek kağıdı var onu yazmıyorum yğzde yüz kazandım bugün 2 kağıt ekledim bşri tavan oldu diğeri tavana 4 kaldı demem o ki bunlar şans xeğildir tsmelini iyi araştırın patronu iyi araştırın şirketin geçmişini hangi siyasi görüşü var nerede oturuyor bilançoda ki dip notları ayrıntılı bir şekilde araştırılırsa samimi diyorum borsadaki kazanç hiç bir enstrumanda yok ama bunlar olmazssa ve psikoojiniz iyi değilse vede ihtiyaç olan parayla oynuyorsanız hayatınızı da karartır borsa herkese hayırlı kazançlar
ytd deli saçmasıdır
Yaklaşık 13 izleyici olmuş burda en fazla 3 kişi olurdu yeni gelenlere bir tavsiye bu hisseyi almadan önce iyi düşünün çünkü bir bakarsınız 24 getirir ama sonra bunu aralıksız 14 e kadar çeker ve tam 8 ay tekrar basar tahtada 3 5 lotla işlemler olacak şekilde ayarlar bu yüzden bu kadar zor bir tahtada işlem yapmadan öbce 10 defa düşünün derim naçizane bir tavsiye olarak
ytd deli saçmasıdır
Pis kağıt! kaka kağıt! Bakır üretiyor.Bok rengi.Öööğğğğğğğğğğğ!
Bloomgerg TV de Hayrettin Abi Sarky göklere çıkarınca "tamam ! "dedim."yarın tavan olur" Ve oldu.Senedi nereye çıkarır nereye düşürür bilemem ama şu sıra borsanın en muhteşem senedi demeye gerek bile yok sanırım.Bakır yok satıyor.
Kendinize biraz aşırı güven yüklemissiniz gibi geldi banaaşırı güven eğilimi hataya sebep olabilir. Ben şu anki yükselişin temele dayandığına inanmıyorum. Biraz daha spekülatif temelli ve kaptı kaçtı tarzı bir yükseliş. Temeli anlamak için önce bir 9 aylığı görelim. Bol kazanclar
Bir önceki mesajda aşırı güvenli olarak nitelendirdigim akrep4481 bu arada alıntı yapmayı atlamışım
Yer İmleri