Sayfa 284/330 İlkİlk ... 184234274282283284285286294 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Bir önceki mesajda aşırı güvenli olarak nitelendirdigim akrep4481 bu arada alıntı yapmayı atlamışım
    Beni yanlış anlamışssınız bu kendime aşoro güven değil sadece verileri topluyorum ve buna göre bir eder belirliyorum baştada belirttiğim gibi mesleğimiz gereği gibi bu yaşam tarzımıza da yansımış var olan donelerden ne oluşabilir şeklinde çıkarım yapıyorum 2013 ten beri borsadayım ve emin olun okuduğum kitabın ve araştırmalarımın haddi hesavı yok şunuda rahatlıkla söyleyebilirim eğer eskilerdeysrn teknik olarak nasıl hareket ettiğimide görmüssünüzdür ayrıca eakilerde hangi hiaselerde alım yapmışım ve o hisseler nereye gelmiş ve nasıl büyük kazançlar elde etmişim bunlarıda eski sayfalarda görebilirsiniz mesala trade ve temel olarak dün gözde aldım teknikçi olduğunuz için bunu kaçırmamalıydınız akfgy 3 den beri taşıyorum burda takaslara bakarsanız nasıl korkunç toplanmış görürsünüz ve hisse de 3 lerde hacim patlamasını gördükten sonra teknik olarak kaçırmamalıydınız ve iki hissede tavan oldu
    ytd deli saçmasıdır

2. Mesala bugünlerin favori hisseleri ne olacak dersenşz size 3 hşsse söyleyebilirim
    ytd deli saçmasıdır

3. Eskilerden akinolu kentuf vardı temelcilerden ve teknikçelerden de bıkmış broker bulut ve sacro vardı sacronun kendi formunda bir sürü şey çizdirmiştik demem o ki eğer siz iyi hazırlanmışsanız ve de çok şansız değilseniz ve verileri iyi rakip ediyorsanız kazanma ihtimaliniz çok yüksek oluyor
    ytd deli saçmasıdır

4.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Mesala bugünlerin favori hisseleri ne olacak dersenşz size 3 hşsse söyleyebilirim
    Evet üstad, duymak isteriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Arkadaşlar özelden yaklaşık 30 kişiye cevap yazdım yükselebileceğini düşündüğüm 3 hisseyi ama artık yazamıyacağım bir sevdiğim bir durum değil bu şekil hareketler iki kimsenin vebalini almak istemem 3 kendi işlerime odaklanacak vakit bulmak bile zor gelirken buna zaman ayırmak daha zor ve sorumluluk altına girmiş oluyorum herkese hayırlı kazançlar umarım anlayışla karşılarsınız
    ytd deli saçmasıdır

6. Başarılarınız güzel, bahsetmişsiniz iyi pirimler yakalamışsınız ben de şöyle yaptım böyle yaptım şu kadar başarılıyım diyecek değilim, özünde yönteminiz hisse seçiminiz kriterleriniz araştırmaya hevesli olmanız taktiri hak ediyor. Lakin tek eleştirim fazla gaza gelmeniz ve getirmeniz

Bu arada kimsenin yazacağı üç hisseyle işim yok. Kendi kriterlerim ile seçimimi yapıyorum zaten. Yaptığım seçimlerden de iyi geri dönüşler de alıyorum şükür. Nerde cirit attığım gizli değil, forumda yazdığım alanlardan bellidir zaten.

7. Bu arada ben teknikci değilim temelciyim tekniğe sadece pozisyon aldığım hisselerin ağırlığını arttırır azaltırken bakarım. Yoksa teknik avına çıkmışlığım çok nadirdir.

8. Cover bey galiba kendimi yanlış ifade ettim kimseyi gaza getirmeye niyetim asla olmadı öyle anlaşıldıysam herkesten özür dilerim isteyeceğim en son şeydir geleim gaza gelmem konusunda aslında tam tersi bir yapım var ama muhtamelen yazdıklarımdan böyle anlaşıldı sizinde teknikçi olduğunuzu düşünmütümki çoğu yerde öyle yazdığınızı hatırlıyorum böyle dediğinize göre demekki yanlış hatırlıyorum herkes kendine göre çeşitli başarılar yakalamıştır benden yana bir kusur olduysa affola
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 284/330 İlkİlk ... 184234274282283284285286294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •