Alıntı Originally Posted by tembeles Yazıyı Oku
yüzdeoncu bi ikimiz kaldık sanırım eskilerden. arsan parayı bugün ödemiş, parası dövizdeydi, eğer dövizi yeni bozup ödeme yaptıysa dövizden güzel bir gelir yazar 3. çeyrekte. bir iyi yönü o olur. onaylanmasıyla yarın bi aşağı basarlar diye düşünüyorum. takas diğerler kısmında ciddi fark var. malı bugün küçüğe vermişler gibi duruyor. am arsan bu isttaistikte de ters köşe yapıyor genelde. bakalım nolcak, yılsonu bilançoya kadar beklemeye devam.
patron istediğini aldı.98 milyonu cukka yaptı.pacayı yırttı.armadas dogalgazdaki payınıda ilerde kökler halka açık firmaya.bir iki yıl yüksek temmetü verir.onun üzerinden bir degerleme.:))) armadastaki oratklık yapısınıda yazarım.

şimdi geldi bizim isteklerimize.patron bizide mutlu et.
hisse son aylarda acaip hacim ve hareket ve kademelerde lotlar doluyor.En azından eski zirvesini hak ediyor.4 fk nedir ya.