Sayfa 286/1003 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. dayı bu dalga 3. mü 5. mi ayırt edemiyorum 2 extension geçti ayrıca.

VOB YAPMAYIN

HAYATINIZ KAYAR BİLEMEZSİNİZ..

bak ben bilemiyorum o yüzden VOB YAPMIYORUM..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    En kral yorum. İmza da süper. Saygılar selamlar.
    Sevgiler&Saygılar
    Bol kazançlar...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

xlbnk bankacılık pozları ile karlı biçimde devam ediyorum. takip ettiğim zaman aralığındaki performans kayıplarını hızlı biçimde geri aldı, ama henüz kapanmadı x10xb'ye karşı zayıflığı.. hazır hızını almışken overshoot yapar mı diye tereddütteyim..şu anda kchol biraz realizasyon olsa bankacılıktan o tarafa geçerim..eğer endekste bir (kısmi) realizasyon olacaksa ilk önce oradan başlamaları işime gelir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. 153.216 geldi bir 4 5 daha yaptı mikroda bak dayi.. bu işler üle olmiyor.. not et reis

5. Sen mohikan falan mısın bir den hortladın .. sürekli nick değişip duruyorsun
     Alıntı Originally Posted by Memedabi Yazıyı Oku
    dayı bu dalga 3. mü 5. mi ayırt edemiyorum 2 extension geçti ayrıca.

VOB YAPMAYIN

HAYATINIZ KAYAR BİLEMEZSİNİZ..

bak ben bilemiyorum o yüzden VOB YAPMIYORUM..
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Karaoğlan_ Yazıyı Oku
    siz zaten katmerli zamlar aldınız ya!
    Nerede aldık abey? Hani zam mam yok bam bam bam yüzde 200 yapacaksın senede ki iyi borsacı ol bu enflasyon ortamında. Hey yavrum hey biz anca taşıma maliyetini çıkardık daha.

7. O yapı krediyi alacaktık...
    Koydu desem yeridir
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    xlbnk bankacılık pozları ile karlı biçimde devam ediyorum. takip ettiğim zaman aralığındaki performans kayıplarını hızlı biçimde geri aldı, ama henüz kapanmadı x10xb'ye karşı zayıflığı.. hazır hızını almışken overshoot yapar mı diye tereddütteyim..şu anda kchol biraz realizasyon olsa bankacılıktan o tarafa geçerim..eğer endekste bir (kısmi) realizasyon olacaksa ilk önce oradan başlamaları işime gelir..

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Sen mohikan falan mısın bir den hortladın .. sürekli nick değişip duruyorsun

Yok. Mohikan abey elli otcu idi. Memedabi (ki nickinin isim babasıyım) bizi Martta taban taban soınra bi daha taban vuran şeyettiren biri. Memedabi teknik temel annamıo gelio tobo yok diye gümmm..... obo yok diyo bammm... memedabiyi iyi oku dikkat et oyunagelme adamım.

Sayfa 286/1003 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •