dayı bu dalga 3. mü 5. mi ayırt edemiyorum 2 extension geçti ayrıca.
VOB YAPMAYIN
HAYATINIZ KAYAR BİLEMEZSİNİZ..
bak ben bilemiyorum o yüzden VOB YAPMIYORUM..
dayı bu dalga 3. mü 5. mi ayırt edemiyorum 2 extension geçti ayrıca.
VOB YAPMAYIN
HAYATINIZ KAYAR BİLEMEZSİNİZ..
bak ben bilemiyorum o yüzden VOB YAPMIYORUM..
xlbnk bankacılık pozları ile karlı biçimde devam ediyorum. takip ettiğim zaman aralığındaki performans kayıplarını hızlı biçimde geri aldı, ama henüz kapanmadı x10xb'ye karşı zayıflığı.. hazır hızını almışken overshoot yapar mı diye tereddütteyim..şu anda kchol biraz realizasyon olsa bankacılıktan o tarafa geçerim..eğer endekste bir (kısmi) realizasyon olacaksa ilk önce oradan başlamaları işime gelir..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
153.216 geldi bir 4 5 daha yaptı mikroda bak dayi.. bu işler üle olmiyor.. not et reis
Sen mohikan falan mısın bir den hortladın .. sürekli nick değişip duruyorsunM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O yapı krediyi alacaktık...
Koydu desem yeridirM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok. Mohikan abey elli otcu idi. Memedabi (ki nickinin isim babasıyım) bizi Martta taban taban soınra bi daha taban vuran şeyettiren biri. Memedabi teknik temel annamıo gelio tobo yok diye gümmm..... obo yok diyo bammm... memedabiyi iyi oku dikkat et oyunagelme adamım.
Yer İmleri