Sayfa 299/1003 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Hocam forum 5dk de bir SHORT basan Kavurmacı eksikliğini ve anlamsız gubuz koç varsayımları arıyor..
    Koç olsa cci açıp ben bunu yıllardır okurum endeks 800 olacak derdi tam bu noktada..
    Gençler yaralı gençler fanatik olacak takım arıyor..
    Şaka bir yana o iddiacı shortörlerde kayboldu forumda..
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Çok yükseldi bunu verirler diyip kısa poz alan gençliğim nerde?!!
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hocam forum 5dk de bir SHORT basan Kavurmacı eksikliğini ve anlamsız gubuz koç varsayımları arıyor..
    Koç olsa cci açıp ben bunu yıllardır okurum endeks 800 olacak derdi tam bu noktada..
    Gençler yaralı gençler fanatik olacak takım arıyor..
    Şaka bir yana o iddiacı shortörlerde kayboldu forumda..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gençliğin mi paran mı de vallahi gençliğim!

3. VIX çıkışta, easy money VIX LONG...

4. Nasıl sevdiniz mi gondolu

5. Endeks çıkarken tadını çıkarmak lazım yavaş yavaş herkesin ucuz diye konuşurken 10 gün üst üste yeşil kapadı diye ayıya dönmesi enteresan. Bu topik nedense hep trendin karşısında. VİOPta öğrendiğim tek şey şu ayıları öldürmeden piyasayı gömmezler boğaları boğzlamadan da yukarı götürmezler. Piyasada bundan 15 gün öncesinden beri çok sağlam tüm boğaları haşat ettiler. Sahnede kalanlar tek ayılar olunca da onları inletecekler. Piyasayı yapan tekniğide dinlemiyor temeli de çünkü piyasa 3-5 kişinin elinde tekniğe göre hareket etmek zorunda değiller. Hesap patlatarak para kazanıyorlar 2 yıldır bu iş tamamen buna döndü. Bunun için ben artık tarafımı yazmıyorum size de önerim elinizi çok belli etmeyin çünkü piyasacı sizin hesabınızı patlatmak üzerine kurmuş hesabı… Cebi de derin para belki sınırsız bile olabilir malum sistemde kime ne krediler sağlanmakta…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sayın bozgurt emin misin
    sanki tüm zamanların en yükseğini istiyor bu pala
    Demiş olmama rağmen 25.10 2021 tarihinde shortlamış ve zararda olanlarla dalga geçmek forum ciddiyetini bozuyor.
    forum ortamında samimiyet önemli sözünü bende çok sevdim.

7. Adamlar tam profesyonel çalışıyor. Öldürmek için değil, shortçuları süründürmek için çalışıyorlar.

8. short short short bu seviyelerden başka hiç bir işlem yapmam istediği kadar çıkartsın benim oyun tarzıma aykırı..varsın öyle kaybedelim.
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 299/1003 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •