Bu haber mayıs ayında yayınlanmıştı. Durup dururken neden değerleme yapsin ki.
Mrgyo ile martı ipeke ile kozaa gibi aklim ermiyor. Ipeke kozallarin%60 sahipken nedense hep geriden geliyor1.90 dan ipeke almaya karar verdiğim de vazgeçtim 2.04 den kozaa almıştım geçen hafta 2.85 den iteledim.
Martilara ilk girdiğimde bende Mrgyo almıştım daha sonra çıkıp Marti ya girdim bir tavan gördüm.
Seçim den önceki hafta 53 den aldığım martiyi 70 den bir kısmını vermiştim. 3 hafta bekledim 60 i kuramayinca 59 dan tamamını verdim.
2 hafta takibe aldim 55 altina sarkinca dün 53 den alış verdim almadi bugün 55 den yüklü girdim ve 60 dan bir kısmını verdim. Kalanı hadefimi gördüğüm de elden çıkarırım.
Burda her zaman söylerim stop ve hedef önemli.
Keşke daha erken alsaydim keşke biraz daha bekleyip satsaydim diye yatırım yapılmaz kardeş.
Umarım yazdiklarim tercüman olmuştur.
Zarardaysan stopu gördüyse aldığın hisse cok zarar görmeden çik yada nakitin varsa ortalama düşür.
Ben kesinlikle ky nin kaybetmesini istemem kesinlikle. Art niyetim olsa burda sana uzun uzun yazmazdim abi.
Ben bir ayda 10 bin kaybedip 2 haftada 8 bin aldığım günleri yaşadim. Daldan dala atlamadan seçtiğin hisseleri takip et dip olduğuna inandığın hisseye dal ve bekle.
Yazdiklarim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bereketli olur inşallah.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri