Afganistan'ın da binlerce yıllık tarihi var.
Orası için sıradanlaşmış bir olayı insanlık dramı diye dünyaya haber yapıyorlar gerçi.
bknz: https://www.hurriyet.com.tr/dunya/af...satti-41930381
Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!
Hamdolsun İslam(siyasal) yeniden egemen oldu, asrı-saadet!! devri geri geldi
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/ta...-oldu-41928833
siyasal islam kadar başınıza taş düşsün.
militarist,sekuler laiklerin 2001 ve öncesindeki eserlerine ne demeli.TRAVMA YAŞATTINIZ..O YÜZDEN MİLLET ÖLÜMDEN KAÇIP BU ZÜBÜKLERE sığınıyor.görende laiklerin yönettiği 2002 öncesinde ALAMANYAYDIK sanacak.o günleri yaşadık gençler..
ha...TC tarihinin en iyi ekonomik değerlerinin yaşandığı 2007-2011 de de yine bu anlayış vardı..DOW ,CİTİBNK BATACAKKEN BİZİ TEGET GEÇTİĞİNDE.
neymiş sizin tabirinizle yine en mükemmel zamanlar siyasal islamla yaşanmış..
ne oldu..tek adam,her şeyi ben bilirim ve mal -güç hırsı: işi batırdı..
meseleyi ideoloji değil tek adam,hırs,yolsuzluğa bağlarsanız,kanımca daha çözüm odaklı olur..
[QUOTE=ABKA;5590260]siyasal islam kadar başınıza taş düşsün.
militarist,sekuler laiklerin 2001 ve öncesindeki eserlerine ne demeli.TRAVMA YAŞATTINIZ..O YÜZDEN MİLLET ÖLÜMDEN KAÇIP BU ZÜBÜKLERE sığınıyor.görende laiklerin yönettiği 2002 öncesinde ALAMANYAYDIK sanacak.o günleri yaşadık gençler..
ha...TC tarihinin en iyi ekonomik değerlerinin yaşandığı 2007-2011 de de yine bu anlayış vardı..DOW ,CİTİBNK BATACAKKEN BİZİ TEGET GEÇTİĞİNDE.
neymiş sizin tabirinizle yine en mükemmel zamanlar siyasal islamla yaşanmış..
ne oldu..[B]tek adam,her şeyi ben bilirim ve mal -güç hırsı: işi batırdı..
meseleyi ideoloji değil tek adam,hırs,yolsuzluğa bağlarsanız,kanımca daha çözüm odaklı olur..[/QU[/B]OTE]
Abka dan 5 oy alıcaz dediklerine katılıyorum ,
birde KİBİR var onuda ekliyeyim.
bu ülkenin insanına bayılıyorum ya 1000 kere denenmiş işi 1001. kerede aynı heycanla deniyor.![]()
Sayın Aokan1973;
Türkiye Cumhuriyeti devleti sağlam temeller üzerine oturtulmuştur.Her ne kadar dejenerasyon hızlı oluyor gibi görünsede kuruluş ayarlarına dönmesi hızlı ve kararlı olacaktır.Gece gibi karanlık olan ülke iklimi gittikleri anda hızlıca aydınlanacaktır.Hamaset yapmadığımı bu ülkenin geleceği olan gençlerinin yüzlerine baktığınızda anlayacaksınız.Biz umutsuzluk dağıtamayız .Her birimiz anne ve babayız.Gelecek güzel günlere en kararlı şekilde inanması gereken bizleriz.Yılgınlık ve çaresiz kalmış hissi uyandırmamız doğru değil ve zaten geleceği parlak olan bu ülkede yılmak da zaten mümkün değil
Var olan hükümet bırakın gitmemeyi aslında zaten iktidarda da değildir an itibarı ile.Bunun gören gözler görür.Bir geçiş dönemindeyiz.Ülke tamamen her kurumu ile onlardan sonrasına hazırlanmakta...
Yer İmleri