Sayfa 348/1003 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. oy oranı %25 olan parti bırakmayacakta ne yapacak. halk desteği olmadan o kasdedilen şey olmaz

2. meral akşener bombalıyor fena geliyor bu kadın...

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sen onu geçicen vakit saat geldiğinde halk ne derse o olacak ,
    neden İstanbul seçimini kabul etmiyorsun , İstanbullu kaybetmemek için elinden geleni yaptılar , daha burada sana yazamadığım çok hikaye var bende , bu işler senin dünyanda büyüttüğün gibi olmuyor .
    RTE nin giydiği ayakkabılara bak araştır sonra gel .Unutma bu hayatta herşeyin vakti saati vardır.
    Bu 3 lü seçeneğin karşıt 3 lü ayağıda var tabi..

Emr-ilahi..
    Partinin bölünmesi..
    diğer seçeneği yazmim..

istanbulu kaybettide ne oluyor..İmamoğlu çalışabiliyor mu..Taksi ihalesi 10. kere reddedildi..

Halk kendi bile ne dediğini bilmezken halkın dediği olur demek de..

2018 de bu halk başkanlık ile neyi hangi şartlarda RTE ye (ve tabi AKP ye ) sunduğunu hala anlamadı..

Parti devleti olmuş durumdayız..
    Tarihte bunun örnekleri var..
    Bir araştır bakalım seçimle mi gitmişler..

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Toaso short yapabilen parayı kıran var mı..[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
    Lanet olsun cccola 90 oldu..
    Ulen bedava zahmetsiz işlem var ve para dağıtıyorlar...
    Ttkom ccloa migros Bim
    Yapı kredi

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Niye almadın kola ? 😡
    Yarısını 91 den verdim, bekliyorum akşama bilanço var...
    Hareketler benziyor kaçıp giden birilerine 😉

5.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Dünkü 169.675 i bu 10 günlük hızlı rallinin zirvesi olarak işaretlesek mi acaba ? Ya da nereyi işaretleyeceğiz bozkurt reis ?
    Senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir.
    formasyonu neticesinde
    bence endekise işaret koymayalım, hisse bazlı şort kovalamak daha heyecanlı oluy
    Bol kazançlar
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Binlerce yıllık tarihi olan bir devleti bu kadar küçük görmek doğru değil.Elbetteki geldikleri gibi gidecekler.2023 Cumhuriyetin yeniden doğuşudur.
    Afganistan'ın da binlerce yıllık tarihi var.

Orası için sıradanlaşmış bir olayı insanlık dramı diye dünyaya haber yapıyorlar gerçi.

bknz: https://www.hurriyet.com.tr/dunya/af...satti-41930381
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bu 3 lü seçeneğin karşıt 3 lü ayağıda var tabi..

Emr-ilahi..
    Partinin bölünmesi..
    diğer seçeneği yazmim..

istanbulu kaybettide ne oluyor..İmamoğlu çalışabiliyor mu..Taksi ihalesi 10. kere reddedildi..

Halk kendi bile ne dediğini bilmezken halkın dediği olur demek de..

2018 de bu halkb başkanlık ile neyi hangi şartlarda RTE ye (ve tabi AKP ye ) sunduğunu hala anlamadı..

Parti devleti olmuş durumdayız..
    Tarihte bunun örnekleri var..
    Bir araştır bakalım seçimle mi gitmişler..
    tayyip 1994 belediye başkanı olduğunda, bırak belediye meclisini -hükümet, tbmm, genelkurmay, mit, medyanın tamamı, üniversitelerin tamamı, 1.ordu, avrupa birliği, abd, nato, bm falan hepsi onu bir kaşık suda boğmaya yeminliydi, bırak icraat yaptırmamayı falanı filanı.. yapt icraatını, aldı halktan onayını ve sonraki 20 yılda bütün seçimleri kazandı

efendim neymiş ukome diye bi kurum varmış da, bunu engelliyormuş, yoksa ne biçim icraat edecekmiş.. 2019 yılında olmayan taksi diye bi sorunsal oluşturdu kendi eliyle, 2 yıldır istanbul nüfusu mu arttı, turist mi arttı, ekonomik ve sosyal aktivite mi arttı.. niye yetmiyor ki bu taksiler, yoksa işin içinde kendine bir rant yaratma kaygısı falan mı var ?

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir.
    formasyonu neticesinde
    bence endekise işaret koymayalım, hisse bazlı şort kovalamak daha heyecanlı oluy
    Bol kazançlar
    Ben garanı bekliyom.
    Dünkü 10.45 lere gelse de levyeyi indirsem diye.. gerçi bugün bayağı bi heyecanlı tahtası..

Sayfa 348/1003 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •