Sayfa 75/2213 İlkİlk ... 25657374757677851251755751075 ... SonSon
Arama sonucu : 17698 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Dünya istihbaratlarının yarısı çerkez olsa da ben inanmıyom abi gencin biri bi takım priviliges (ayrıcalıklar) elde etme istiyo çerkezim diyo hmn alıyolar yok aga öyle bişey ayıkla çıkar incele hesapla yüzde seksen sahte Çerkez çıkar
    insan manipulasyona en yatkın varlıktır
    Çok doğru...Dili bilmedikten sonra Çerkezim demenin bir manası yok. Çerkezim diyen tonla Sabetaycı biliyorum. Youtube videolarına göre Hulusi Ağam da Çerkez...Che Guevera, Kirk Douglas falan bunlar da Çerkez. Masal hepsi. Bu kadar palavra olur mu be ya?

Çerkezler savaşmayı seçerek her şeyi mahvettiler. Sadece 480 sene Ruslarla savaştılar. Rusya, resmi kayıtlarına göre Kafkasya'ya 5 milyon askerini gömdü. 1 Rus askerine karşılık 10 Kafkasyalı öldürülmüş olsa( çok daha fazladır) 50 milyon insan kaybı yapar.

Çerkezlerin en güçlü tarafı dilleridir. Ubıhça'da 90'ın üzerinde ses vardır. Bu dilleri sonradan öğrenmek mümkün değildir. Dili öğrenebilmek için, Çerkez bir ailenin içinde doğup, büyümek gerekir.

Yapılması gereken savaşmak değildi. Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji'nin Çerkezce öğretilmesiydi.

Böyle olsaydı Çerkezler ufacık nüfuslarıyla dünyaya hükmedebilirlerdi. Fakat bunun hiç bir önemi yok.

İnsanlık için çok faydalı olurdu. Belki de insanlık bu günkü gibi çıkmaz bir sokağın içinde olmazdı. Kimbilir?
    @erefefik

2. lütfi bergen
    @BergenLutfi
    ·
    49d
    Gılgamış destanında Enkidu "doğal insan" tipidir.

Kral Gılgamış onu müttefiki yapmak için bir yosmayı görevlendirir ve ticaret emperyalizmini, sömürgeciliği ona öğreterek diğer kabileleri uygarlaştıracak büyük askerî güç elde eder.

Kral Gılgamış, tüm kavimleri uygarlaştırıcı misyonunu yürütürken bir taraftan Enkidu'nun vahşi-hayvanî güçlerine diğer taraftan eril güce kendini adayan yosmanın vaginal baştançıkarıcılığına dayanır.
    @erefefik

Bi kez çerkezce duydum abi dediğin tarz kulakta uluyan binlerce ses
    Sonradan öğren Aksansız konuş Imkansız
    Ama tabi lokasyonel olarak kafkasya sonra st petersburg sonra Doğu kıyısı Rusya buraları bırakamaz Her tür elinde tutma zorundaydı
    Yanlış zamanda yanlış yer

4. Akşener: HDP'yi PKK'nın yanında konumlandırıyorum.

‼️ HDP, PKK'nın yanında konumlandırıldı.

‼️ CHP, HDP'nin yanında konumlandırıldı.

‼️ İP, CHP'nin yanında konumlandırıldı.

🔄 Bir döngü oluştu.

5. Satıyorlar...
    @erefefik

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Yunanlı kardeşler
    Bize düşmanlık edecekler
    Onları nasıl alt edeceğiz
    Düşünmeliyiz
    Şarkıyı o yüzden
    Beğenmedim

Bekarsalar evlendirelim, sevaptır.

Bugün borsa canlı idi.
    Suriyeyi pek dert etmiyor gibi.

FED tarafındaki
    Soru işaretleri azaldı.